Н У Х Т

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

29 october 2024

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри практичний майстер-клас «Механіка дій та принципи розроблення нового продукту в лабораторних умовах» на прикладі йогурту з фруктовими наповнювачами.

На початку зустрічі Юлія Петрусенко розповіла про свій кар’єрний шлях, а потім розказала про принципи створення нових видів молочних продуктів – від ідеї до широкого впровадження. Здобувачі освіти мали можливість набути практичні навички під час розроблення рецептур і виготовлення йогурту із сучасними фруктовими наповнювачами – солоною карамеллю, шоколад-кокосом, манго-кокосом і манго-маракуйя. Під керівництвом фахівчині було також проведено дегустацію розроблених видів йогурту з оцінюванням їх якості.

Активне долучення спеціалістів галузі до теми здорового харчування у системі підготовки майбутніх технологів, формування у молоді через навчання професійний інтерес до здорових харчових звичок – наша спільна мета і відповідальність перед наступними поколіннями.

Колектив кафедри щиро дякує Юлії Петрусенко та всім, хто доєднався до практичного майстер-класу – справжнього свята смаку і креативу, й сподівається на наступні творчі і цікаві зустрічі!

Published on: 29-10-2024
Read also:
Від започаткування проєкту – до підписання меморандуму

29 вересня 2021 року в НУХТ сталася унікальна подія. Представники нашого університету, наукових установ МОН України, НАМН України, МОЗ України, Мінекономіки, громадських організацій та харчових підприємств розробили і започаткували основні засади реалізації довгострокового науково-дослідницького та просвітницького проєкту з такою багатообіцяючою на...

READ YOURSELF

Від започаткування проєкту – до підписання меморандуму 24 june 2024

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій

5 грудня поціновувачів студентської творчості вітав мистецький колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій, який представив на суд глядача виставу «Дисидент». Про вибір, страх і прагнення зламати систему багато сказано, написано й зіграно. І ось ще один роздум щодо питань, що постають перед кожним час від часу. Як упораються з цією ...

READ YOURSELF

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій 05 december 2019

The internship in Finland of students of the Engineering-Technical Institute

The internship in Finland of students of the Engineering-Technical Institute, who are studying computer technologies for packaging design and manufacturing is finished. For the second time, such a trip was made possible thanks to our partnership with the Berlin University of Applied Sciences and the personal efforts of Professor Stefan Junge, a tr...

READ YOURSELF

The internship in Finland of students of the Engineering-Technical Institute 06 september 2023

Насичений порядок денний вченої ради університету

30 жовтня 2025 року в залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – привітали колег, що відзначили дні народження між засіданнями, та ректор, професор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» завідувачу кафедри машин і апаратів харчових та фарма...

READ YOURSELF

Насичений порядок денний вченої ради університету 30 october 2025