Н У Х Т

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

12 june 2019

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

З 4 по 6 червня у м. Києві відбувся Чемпіонат України з кулінарного мистецтва під егідою Асоціації шеф-кухарів України. Наш студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» Олег Пригродський брав участь у категорії «Юніори». Він представив вельмишановному міжнародному журі 2 страви: вареники з бурякового тіста з начинкою з гуцульського сиру та копченого будзу з молодими карпатськими лисичками, що були подані зі сферами зі сметани на цибулевому сіні з беконовим гелем та шпинатом та курячі рулетки з гуцульським сиром із підкопченим перцем у пудрі з кропиви, що подавалися з картопляною еспумою, карамелізованим гарбузом, гарбузовим гелем і броколі аl dente.

Під час представлення страв Олег мав нагоду подискутувати з відомим ресторатором, членом журі Миколою Тищенком щодо впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства, познайомитися з провідними шеф-кухарями, які створюють сучасну українську, білоруську, грузинську, російську кухні, мають міжнародне визнання та зірки Мішлен, управляють закладами у Німеччині, Італії та Швеції і не тільки.

Результатом цього неймовірно яскравого, виснажливого, корисного і пізнавального конкурсу стало здобуття 3-го місця у номінації «Основна страва з птиці». Пишаємося здобутками нашого студента і бажаємо Олегові успіхів і натхнення!

Published on: 12-06-2019
Read also:
Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю

Нещодавно журналісти телеканалу 1+1 завітали на кафедру біотехнології і мікробіології НУХТ із метою підготовки сюжету щодо можливості реалізації в Україні наукових доробок вітчизняних учених у галузі біоцементації. Інтерв’ю на дану тему дав доктор технічних наук, доцент кафедри Віктор Стабніков. Ним був розроблений і протестований у пілотному вироб...

READ YOURSELF

Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю 08 may 2019

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної дисципліни «Ресторанна справа» разом із лектором Вітою Цирульніковою і викладачами Оленою Блощинською та Інгою Дочинець відвідали Музей Ханенків, зокрема виставку «На десерт», присвячену вишуканим традиціям споживання солодощів і десертних напоїв у 18-19 ст. Студенти ...

READ YOURSELF

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 05 april 2019

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

У вересні 2022 року за ініціативи ректора університету Олександра Шевченка та науковців Національної академії аграрних наук України, академіка Володимира Хареби, професорки Олени Хареби був підписаний Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти. Меморандум про співробітництво укладено між Інститутом овочівництва і баштанництва НААН в ос...

READ YOURSELF

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 26 september 2022

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень

30 травня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець за традицією розпочав його з вітання членів вченої ради університету, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення атестатів і дипломів про присвоєння вчених звань і наукових ступенів. Зокрема, дипломи доктора наук ректор вручив д...

READ YOURSELF

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень 30 may 2019