Н У Х Т

Відкриваємо нові горизонти для вступників

18 may 2024

Відкриваємо нові горизонти для вступників

Сьогодні наш університет вкотре гостинно відчинив свої двері майбутнім вступникам і їхнім батькам.

День вступника НУХТ завжди насичений корисною і актуальною інформацією, цікавим спілкуванням і приємними сюрпризами. Тож наші гості дізнавалися про унікальність нашого закладу освіти й переваги навчання в ньому, знайомилися зі сучасними освітніми можливостями, а також інститутами і факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка.

Тепло привітав учасників нашого заходу ректор університету, професор Олександр Шевченко. Він розповів про сталий попит ринку праці на наших випускників і побажав майбутнім вступникам зробити правильний і зважений вибір свого майбутнього.

Наші навчальні підрозділи, спеціальності й освітні програми, за якими в них здійснюється підготовка та умови вступу до них у 2024 році презентував модератор Дня вступника, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський.

НУХТ пропонує надзвичайно широкий спектр спеціальностей, що дають змогу здобути конкурентоспроможну професію. Наш ЗВО підходить тим, кого цікавлять харчові технології, хімічні технології, біотехнології, екологія, комп’ютерні науки, автоматизація, галузеве машинобудування, електроенергетика, теплоенергетика, холодильна техніка і технології, прикладна механіка, економіка, менеджмент, маркетинг, підприємництво і торгівля, облік і аудит, фінанси, банківська справа, страхування і фондовий ринок, міжнародні відносини, журналістика, готельно-ресторанна справа, туризм, психологія, філологія, фізична культура і рекреація.

Особливості і переваги кожної спеціальності розкрили викладачі кожного інституту й факультету, а здобувачі освіти щиро ділилися своїм досвідом вступу до університету та враженнями від студентського життя.

Детальну інформацію про особливості вступної кампанії 2024 та індивідуальні консультації гості мали змогу отримати від фахівців Приймальної комісії університету. А ті, кого цікавила підготовка до складання НМТ, могли проконсультуватися у представників Підготовчого відділення НУХТ.

Цього дня до нас завітали й стейкхолдери – компанія «Грона» –  один із основних виробників печива в Україні. Тож майбутні вступники з перших вуст почули про готовність бізнесу забезпечувати практичну підготовку наших здобувачів освіти і запрошувати на роботу наших випускників. Фахівчині компанії не тільки презентували своє підприємство і його продукцію, але й провели серед учасників нашого заходу вікторину з солодкими призами на найуважніших слухачів та дегустацію виробів компанії.

Біля стендів кожного інституту і факультету на гостей чекали неформальне спілкування та цікаві бліц-майстер-класи – «Біотехнологія під мікроскопом» та «Визначення вмісту нітратів у рослинній сировині» від факультету біотехнології та екологічного контролю; «Сенсори в Інтернеті речей» від факультету автоматизації і комп’ютерних систем, «Інноваційні технології морозива для закладів ресторанного господарства» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, «Хімічна магія» від Навчально-наукового інституту харчових технологій, «3D-моделювання та візуалізація» від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та «Секрети успішних економічних професій» від Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Традиційно Приймальна комісія і студентська рада університету підготували приємні подарунки – екошопери, футболки та бейсболки з символікою університету, які розіграли серед тих, хто зареєструвався на захід, доєднався до чату вступника і телеграм-каналу Приймальної комісії та комунікаційних каналів oss.nuft та nuftinfo в Instagram і запостив сторіз із хештегом День вступника НУХТ.

Вокальними номерами гостей вітали наші талановиті здобувачки освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій – Надія Магден піснею «Моя Україна», Ольга Орендарчук неймовірною «Червоною рутою» і Діана Чернявська «Незламною».

Насамкінець на майбутніх вступників та їх батьків чекали знайомство з матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу й майстер-класи у лабораторіях інститутів і факультетів.

Сьогодні наші гості переконалися, що Національний університет харчових технологій – це територія високоякісної освіти з акцентом на інновації та практичний досвід, активне студентське життя і цікаве дозвілля. Сподіваємося, вони отримали орієнтири для вибору майбутньої професії й корисні лайфхаки для успішного вступу.

Нагадуємо, у кого залишаються запитання – щодня детальну інформацію про умови вступу й відповіді надають наші консультанти https://t.me/vstup_nuft та https://t.me/vstup_nuft2024.

Наступний День вступника НУХТ запланований на 22 червня. Слідкуйте за нашими анонсами!

Обирайте якісну вітчизняну освіту! Розкрийте свій потенціал у дружній, творчій та інтелектуальній НУХТівській родині!

Published on: 18-05-2024
Read also:
Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу»

Нещодавно стартувала робота студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. «PR і реклама як складові маркетингової політики просування» – тема, що виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» та С7 «Журналістика» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Як і зазвичай, МасКотик Марк приніс майбутні...

READ YOURSELF

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу» 23 september 2025

Студентська конференція затвердила роботу студради університету

18 квітня відбулася звітна конференція студентської ради університету. Після завершення реєстрації делегатів, голова студради Олександр Висоцький повідомив, що необхідний кворум є, і конференція може починати роботу. Головуючим конференції обрали Максима Закржевського і Ольгу Трофімову секретарем. До складу лічильної комісії обрали      Анну Март...

READ YOURSELF

Студентська конференція затвердила роботу студради університету 20 april 2019

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

READ YOURSELF

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 august 2022

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

READ YOURSELF

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 june 2021