Н У Х Т

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

12 червня 2019

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

З 4 по 6 червня у м. Києві відбувся Чемпіонат України з кулінарного мистецтва під егідою Асоціації шеф-кухарів України. Наш студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» Олег Пригродський брав участь у категорії «Юніори». Він представив вельмишановному міжнародному журі 2 страви: вареники з бурякового тіста з начинкою з гуцульського сиру та копченого будзу з молодими карпатськими лисичками, що були подані зі сферами зі сметани на цибулевому сіні з беконовим гелем та шпинатом та курячі рулетки з гуцульським сиром із підкопченим перцем у пудрі з кропиви, що подавалися з картопляною еспумою, карамелізованим гарбузом, гарбузовим гелем і броколі аl dente.

Під час представлення страв Олег мав нагоду подискутувати з відомим ресторатором, членом журі Миколою Тищенком щодо впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства, познайомитися з провідними шеф-кухарями, які створюють сучасну українську, білоруську, грузинську, російську кухні, мають міжнародне визнання та зірки Мішлен, управляють закладами у Німеччині, Італії та Швеції і не тільки.

Результатом цього неймовірно яскравого, виснажливого, корисного і пізнавального конкурсу стало здобуття 3-го місця у номінації «Основна страва з птиці». Пишаємося здобутками нашого студента і бажаємо Олегові успіхів і натхнення!

Опублікований: 12-06-2019
Читайте також:
Щирими на привітання своїм викладачам були студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав колег-освітян із професійним святом, побажав миру, добра, благополуччя, успішної реалізації нових творчих, фахових проектів. Щирими на привітання були студенти, які створили для своїх наставників-викладачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щирими на привітання своїм викладачам були студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 жовтня 2018

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики

Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, що впливають на здоров’я та самопочуття людини. Цілком обґрунтованим є той факт, що споживачі почали звертати все більше уваги на якісний склад свого раціону, в тому числі значна увага приділяється мікробілогічному забрудненню продуктів і способам його попередження. Саме ці питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики 26 травня 2022

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії

30 березня 2023 року для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 073 «Менеджмент» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася бінарна лекція «Можливості сервісу YouControl для перевірки фізичних осіб», яку прочитали доцентка Людмила Духновська і запрошений лектор, менеджер освітнього напрямку компанії  YouCon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії 31 березня 2023

Здатність втілити в життя принципи раціонального природокористування продемонстрували магістри-екологи

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці успішно закінчилися захисти магістерських робіт студентів денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійними програмами «Екологія та охорона довкілля» й «Екологічний контроль та аудит». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту еколог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здатність втілити в життя принципи раціонального природокористування продемонстрували магістри-екологи 21 лютого 2020