Н У Х Т

Секція «Фінанси» 91-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів завершила роботу

09 квітня 2025

Секція «Фінанси» 91-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів завершила роботу

8 квітня здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» взяли участь у 91-й Міжнародній конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Модератором секції «Фінанси» виступила доцентка кафедри фінансів Світлана Бойко.

Здобувачі освіти представили присутнім результати своїх досліджень на теми проблем забезпечення ефективності використання фінансових ресурсів підприємств харчової промисловості, аналізу ліквідності підприємств харчової промисловості, інструментів фінансування АПК в умовах воєнного стану, проблем і напрямів підвищення прибутковості підприємств, розвитку фінансової інклюзії в Україні, військових облігацій як інструменту забезпечення оборонного комплексу України, ролі іноземних інвестицій у повоєнному відновленні економіки України, закономірностей та розвитку страхового ринку України, комплексного аналізу фінансового стану страхової компанії, управління персоналом страхової компанії та інші. Науковими керівниками здобувачів стали професорка Лада Шірінян, доцентки Світлана Бойко, Юлія Даниленко, Інна Дем’яненко, Ганна Роганова.

За підсумками конференції журі визначило переможців:

1 місце – Глафіра Білецька, Мар'яна Кужелюк (обоє – група Фі-4-14)
2 місце – Катерина Коваль (група ФІ-3-11)
3 місце – Денис Ромась (група Фі-1-9м), Антоніна Курилова (група Фі-2-14)

Вітаємо переможців і зичимо подальших успіхів!

Опублікований: 09-04-2025
Читайте також:
У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Днями відбулася знакова подія у світі харчової науки, техніки і технології – у Міжнародному виставковому центрі працювали виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA». Провідні світові виробники обладнання і технологій представили свої інноваційні розробки, які у найближчому майбутньому визначатимуть харчову промисловість України і світу. Одним із активних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 14 вересня 2018

Наукова весна здобувачів кафедри маркетингу

У секції «Маркетинг» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» результати своїх наукових і практичних досліджень представили  здобувачі спеціальностей D5 «Маркетинг» (освітньої програми «Маркетинг»), D7 «Торгівля» (освітньої програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова весна здобувачів кафедри маркетингу 10 квітня 2025

Skills професії від практика

Першокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» проходять зимову та літню практики з активного туризму в Українських Карпатах. Крім того, вони знайомляться з профільними компаніями та опановують всі Skills професії гіда по дикій природі. 26 лютого вони разом із викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу побували на онлайн-зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Skills професії від практика 27 лютого 2024

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася традиція презентації магістрантами результатів досліджень, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Ця навчальна дисципліна спеціально передбачена освітньо-професійною програмою для проведення здобувачем експериментальних досліджень для майбутньої кваліфікаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 27 травня 2024