Н У Х Т

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 вересня 2018

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 вересня у рамках виставок кондитерської та хлібопекарської промисловості Sweets&Bakery Ukraine відбулося нагородження переможців професійного дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий тріумф» і професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки».

Нагадаємо, що участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерських виробів, харчоконцентратів, солодких молочних виробів і морозива тощо. Зразки оцінюються незалежною Дегустаційною комісією, яка складається з професійних експертів-дегустаторів за органолептичними показниками якості за 5-ти бальною системою «всліпу».

За доброю традицією, що склалася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету, молоді науковці – активні учасники конкурсу «Солодкий тріумф». Їх інноваційні розробки принципово нових технологій кондитерських виробів щороку демонструються поважній комісії. Не виняток і цьогорічний конкурс.

Всі зразки продукції, розробленої молодими науковцями під керівництвом досвідчених викладачів кафедри були відзначені дипломами цього престижного конкурсу. Це білково-збивне печиво типу пішкоти «Левенятко»; печиво здобне дитяче функціонально-оздоровчого призначення «Морквяна насолода»; крекер «Амарантова магія», «Амарантове диво», «Лісовий подих» та таємниця»; мармелад желейний «Обліпиховий», «Чорносмородиновий», «Лісова слива»; цукерки з додаванням ягідного та овочевого пюре «Аронія», «Герда», «Північне намисто», «Блюрей», «Сонячний зайчик»; цукерки «Молочне сузір’я» та «Солодкі історії»; крем масляний «Горобинка».

Відзнаки переможцям вручив голова технічної комісії ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна», радник президента асоціації «Укркондпром» Юрій Кожанов.

Вітання переможцям та наснаги в подальшій дослідницькій діяльності і розробленні солодкої продукції!

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
У Міністерстві освіти і науки України визначили пріоритетні завдання вищої освіти на 2017 рік

У Міністерстві освіти і науки України за участю експертів та громадськості обговорили питання забезпечення якості вищої освіти в межах проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року. Директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров повідомив, що в 2017 році до ключових пріоритетних завдань МОН належать: розроблення стандарті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Міністерстві освіти і науки України визначили пріоритетні завдання вищої освіти на 2017 рік 18 січня 2017

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 грудня 2019

Усе про авіаперевезення знають тепер третьокурсники спеціальності «Туризм»

Яка авіакомпанія є надійним партнером? Які послуги можуть отримати туристи на борту літака? Які особливості чартерних угод туроператора з авіаперевізником? Ці та інші питання розглядали 30 жовтня 2019 року на відкритій лекції «Організація авіаперевезень» к.е.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Тетяни Мірзодаєвої з дисципліни «Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про авіаперевезення знають тепер третьокурсники спеціальності «Туризм» 01 листопада 2019

Фокус – на органічну сертифікацію

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у третьому вебінарі з серії вебінарів щодо створення продукції з доданою вартістю в органічному секторі, який проходить у рамках програми WEOS Confirmation. Вебінар на тему «Особливості сертифікації переробки в органічному виробництві» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на органічну сертифікацію 02 квітня 2025