Н У Х Т

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ»

05 квітня 2019

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ»

На кафедру екологічної безпеки та охорони праці завітала колишня випускниця, а сьогодні керівник відділу тестувань Центру експертиз «ТЕСТ» Ніна Кільдій.  Вона прочитала лекцію «Якість та безпека продуктів харчування» в рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв» для студентів-екологів 3 курсу.

Ніна Кільдій дуже цікаво та професійно оцінила ситуацію з якістю продуктів харчування в Україні в цілому, розповіла про порівняльні дослідження зразків продукції різних виробників, що проводились у Центрі експертиз «ТЕСТ»: молока, вершкового масла, сметани, оливкової та соняшникової олії, червоної ікри, ковбаси. Студенти отримали багато цінних практичних порад, які допоможуть їм не тільки у вивченні дисципліни, але й у здійсненні правильного вибору продуктів харчування для свого споживчого кошику. Як уникнути купівлі фальсифікованої продукції, як перевірити якість продукту в домашніх умовах, яким має бути маркування продукту – вичерпну інформацію майбутні екологи отримали від Ніни Кільдій.

Лекція пройшла на одному диханні. Вже давно пролунав дзвоник, але студенти задавали все нові і нові запитання фахівцю, яка була приємно здивована обізнаністю, активністю та небайдужістю майбутніх спеціалістів.

Колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці щиро дякує Ніні Кільдій за багаторічну активну співпрацю. Ми пишаємося нашою випускницею і завжди раді бачити її в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 05-04-2019
Читайте також:
Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Попри складнощі воєнного часу, колектив університету не втрачає зв’язку з давніми партнерами й добрими друзями – закладами фахової передвищої освіти, випускники яких стають нашими кращими здобувачами освіти. Цього разу приємною нагодою відвідати фахові коледжі стали церемонії вручення дипломів цьогорічним випускникам. Наші викладачі залюбки долучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 липня 2023

Заочники-магістри удосконалюють технології за рахунок використання нетрадиційної сировини

5 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захисти бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники-магістри удосконалюють технології за рахунок використання нетрадиційної сировини 09 червня 2020