Н У Х Т

Здобувачі НУХТ, що навчалися на кафедрі військової підготовки ВІТІ ім. Героїв Крут, склали випускний екзамен

20 серпня 2020

Здобувачі НУХТ, що навчалися на кафедрі військової підготовки ВІТІ ім. Героїв Крут, склали випускний екзамен

19 серпня більше 150 цьогорічних випускників-студентів закладів вищої освіти і серед них нашого університету, що навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, склали випускний екзамен.

Іспит відбувся у польовому таборі на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту. Цього року проведення іспиту відбувалося з додержанням санітарних норм в умовах карантину.

Питання, винесені на екзамен, охоплювали елементи посадових обов’язків офіцерів-зв’язківців та офіцера-психолога.

Наші студенти продемонстрували високий рівень теоретичних знань і практичної підготовки й були визнані Екзаменаційною комісією гідними до присвоєння первинного офіцерського звання – молодший лейтенант запасу.

21 серпня 2020 року майбутні офіцери запасу складуть військову присягу на вірність українському народові.

Вітаємо наших студентів із успішним здобуттям другої вищої освіти!

Опублікований: 20-08-2020
Читайте також:
Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Високий бал на єдиному вступному іспиті (ЄВІ) з англійської мови – запорука вступу до магістратури і продовження здобуття вищої освіти в нашому університеті. Тому старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Світлана Бебко і Олена Варфоломєєва і у період карантину продовжують підготовку до іспиту студентів  спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 травня 2020

Де готують кращих програмістів дізнавалися першокурсники

Уже 17 років поспіль у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету новий календарний рік розпочинається декадою інформатики і комп’ютерних технологій. У цей час відбуваються різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новинок у світі інформаційних технологій. 28 січня у рамках дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де готують кращих програмістів дізнавалися першокурсники 01 лютого 2020

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018

Синергія практик та ідей

Учасники міжгалузевого хабу «Крафт. Індустрія. Освіта: синергія практик та ідей» продовжили живий діалог між наукою та бізнесом у ході низки візитів на підприємства. Спочатку наші науковці здійснили змістовну екскурсію на підприємство «Молокія». Метою цієї поїздки стало розширення досвіду та розвиток нових партнерських зв’язків між університетом і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія практик та ідей 24 вересня 2025