Н У Х Т

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

01 травня 2025

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця, Полтавського державного аграрного університету, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Національного університету харчових технологій, Миколаївського національного аграрного університету, Одеського національного технологічного університету, Херсонського національного технічного університету, Полтавського університету економіки і торгівлі, Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Питання олімпіади включали теоретичні та практичні завдання, які вимагали не лише гарного знання навчального матеріалу, а й вміння логічно мислити, аналізувати, порівнювати та робити обґрунтовані висновки.

Учасники продемонстрували глибокі знання, аналітичні здібності, професійну підготовку та щиру зацікавленість у сфері харчової експертизи.

Після напруженої роботи журі визначило переможців, які набрали найвищу кількість балів та показали блискучі результати:

І місцеІрина Струц (Національний університет харчових технологій) і Ганна Смик (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця)

ІІ місцеАнна Пуцова і Всеволод Драюк (обоє – Дніпровський державний аграрно-економічний університет) та Майя Заболотня (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича)

ІІІ місцеАліна Єрохіна (Одеський національний технологічний університет), Захар Мальцев (Полтавський державний аграрний університет), Юлія Слободяник (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця) та Валентина Нестерук (Херсонський національний технічний університет)

Щиро вітаємо переможців із яскравими досягненнями! Нехай ця перемога стане надійною опорою для подальших професійних і наукових звершень, надихає на нові амбітні цілі та відкриває нові горизонти.

Висловлюємо глибоку вдячність компанії МХП – співорганізатору олімпіади, за всебічну підтримку, активну участь і вагомий внесок у реалізацію освітніх ініціатив.

Кафедра експертизи харчових продуктів також висловлює щиру вдячність колегам зі всієї України, які долучилися до проведення олімпіади, за активну участь у проведенні, роботі журі та надану підтримку у її реалізації.

Бажаємо всім учасникам невичерпного натхнення, жаги до знань і творчого зростання. Нехай участь у цьому змаганні стане важливою віхою у вашому професійному становленні та джерелом мотивації до майбутніх здобутків!

Опублікований: 01-05-2025
Читайте також:
Ще одну навчальну сходинку подолали бакалаври-заочники освітньої програми «Економіка підприємства»

Сучасна освіта – це осередок зростання майбутнього нації і ті, хто на противагу всім подіям продовжує свій шлях розвитку, підтримуючи принципи країни з освіченими  і ерудованими громадянами, викликають гордість, бо разом із ЗСУ тримають свій фронт. Серед них і здобувачі заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одну навчальну сходинку подолали бакалаври-заочники освітньої програми «Економіка підприємства» 23 лютого 2023

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу 19 січня 2021

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик» на кафедрі економіки і права

На кафедрі економіки і права 30 січня 2025 року під керівництвом доцентки Оксани Відоменко відбулося чергове онлайн-засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик», до роботи якого доєдналось 14 здобувачів спеціальності «Економіка». Зустріч проводилась у рамках Всеукраїнської програми «Підприємницький університет», учасником ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик» на кафедрі економіки і права 31 січня 2025

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології

У магістрантів-біотехнологів другого року навчання освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія» настала довгоочікувана переддипломна практика, яка є ключовою частиною випускної кваліфікаційної роботи. Завдяки багаторічній дружній співпраці нашого університету з Інститутом мікробіології і вірусології ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології 13 вересня 2022