Н У Х Т

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

01 травня 2025

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця, Полтавського державного аграрного університету, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Національного університету харчових технологій, Миколаївського національного аграрного університету, Одеського національного технологічного університету, Херсонського національного технічного університету, Полтавського університету економіки і торгівлі, Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Питання олімпіади включали теоретичні та практичні завдання, які вимагали не лише гарного знання навчального матеріалу, а й вміння логічно мислити, аналізувати, порівнювати та робити обґрунтовані висновки.

Учасники продемонстрували глибокі знання, аналітичні здібності, професійну підготовку та щиру зацікавленість у сфері харчової експертизи.

Після напруженої роботи журі визначило переможців, які набрали найвищу кількість балів та показали блискучі результати:

І місцеІрина Струц (Національний університет харчових технологій) і Ганна Смик (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця)

ІІ місцеАнна Пуцова і Всеволод Драюк (обоє – Дніпровський державний аграрно-економічний університет) та Майя Заболотня (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича)

ІІІ місцеАліна Єрохіна (Одеський національний технологічний університет), Захар Мальцев (Полтавський державний аграрний університет), Юлія Слободяник (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця) та Валентина Нестерук (Херсонський національний технічний університет)

Щиро вітаємо переможців із яскравими досягненнями! Нехай ця перемога стане надійною опорою для подальших професійних і наукових звершень, надихає на нові амбітні цілі та відкриває нові горизонти.

Висловлюємо глибоку вдячність компанії МХП – співорганізатору олімпіади, за всебічну підтримку, активну участь і вагомий внесок у реалізацію освітніх ініціатив.

Кафедра експертизи харчових продуктів також висловлює щиру вдячність колегам зі всієї України, які долучилися до проведення олімпіади, за активну участь у проведенні, роботі журі та надану підтримку у її реалізації.

Бажаємо всім учасникам невичерпного натхнення, жаги до знань і творчого зростання. Нехай участь у цьому змаганні стане важливою віхою у вашому професійному становленні та джерелом мотивації до майбутніх здобутків!

Опублікований: 01-05-2025
Читайте також:
Біотехнологічні студії: день четвертий. Будівельні блоки життя

19 травня відбувся четвертий надзвичайно цікавий захід «Біотехнологічних студій». Білки – основа всього живого, тому цього разу майбутні вступники мали нагоду ознайомитись з лекцією «Будівельні блоки життя», яку прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат технічних наук Юрій Пенчук. Основним матеріалом обговорення були незамінні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: день четвертий. Будівельні блоки життя 22 травня 2023

Реалізація студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»

У минулому році Корпорація «Артеріум» започаткувала проведення конкурсу студентських наукових проєктів серед здобувачів магістратури нашого університету за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Цього року ініціатива була продовжена. Після оголошення конкурсу та розгляду поданих заявок, були визначені переможці, які, не зважаючи на епід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізація студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум» 24 червня 2021

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві

У ці дні увага всього світу прикута до трагічних подій в Україні. Свій внесок в інформування світової спільноти про правдиву картину російської агресії у нашій столиці зробила й здобувачка освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету з Киргизстану Гульдана Тологонова. Вона разом із рештою киргизстанців у Києві стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві 22 березня 2022

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства». Гостьова лекторка – Наталія Ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2020