Н У Х Т

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно

24 червня 2020

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно

23 червня відбулися онлайн-захисти звітів з виробничої практики здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

У зв’язку із національним карантином і запровадженими обмежувальними заходами виробнича практика проходила дистанційно з 1 по 21 червня 2020 року.

Здобувачі проаналізували надання послуг провідними готельними підприємствами України згідно з індивідуальною тематикою – відповідність наданих послуг засобу розміщення місцю розташування, типу та категорії готельного підприємства, номерний фонд, оснащеність номерів і відповідність діючим нормативним документам, асортимент й повноту надання додаткових дозвіллєвих, спортивних, екскурсійних, оздоровчих, лікувальних та інших послуг, організацію закладів ресторанного господарства щодо надання послуг харчування. Компетентно обґрунтували членам комісій із захисту звітів свої пропозиції щодо вдосконалення послуг гостинності в засобі розміщення.

Викладачі щиро вітають здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти з успішним проходженням практики і складанням літньої заліково-екзаменаційної сесії.

У період соціального дистанціювання колектив кафедри готельно-ресторанної справи дуже радий онлайн-зустрічам зі своїми студентами на дистанційній платформі Zoom.

Опублікований: 24-06-2020
Читайте також:
Довгоочікуваний і урочистий момент для магістрів-випускників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

Початок весни в нашому університеті – традиційний час вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання і «Магістр» денної і заочної форм навчання. Тепла традиція зібратися по-сімейному, запросивши батьків і друзів, не була порушена і цього року, попри всі складнощі воєнного часу. 8 березня в актовій залі універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікуваний і урочистий момент для магістрів-випускників факультету автоматизації і комп’ютерних систем 09 березня 2023

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: гарант...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи 20 лютого 2024

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

8 лютого 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Понад 40 юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили лави фахівців у сфері технології приготування харчової продукції. З-поміж цьогорічних випускників були й ті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 лютого 2019

На кафедрі фізики та професійної безпеки розпочалися заняття з нової обов’язкової дисципліни

З вересня 2025 року згідно зі змінами, внесеними до Закону «Про військовий обов'язок і військову службу», в Україні розпочалася обов'язкова базова загальновійськова підготовка (БЗВП) для студентів-чоловіків усіх закладів вищої освіти. На кафедрі фізики та професійної безпеки 8 вересня відбулося перше лекційне заняття з дисципліни «Теоретична підго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фізики та професійної безпеки розпочалися заняття з нової обов’язкової дисципліни 09 вересня 2025