Н У Х Т

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ

24 грудня 2019

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ

Співробітники університету, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент Анастасія Пухляк, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак і доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Віктор Сідлецький за підтримки Ічнянського молочноконсервного комбінату відвідали Ічнянську гімназію ім. Васильченка.

Під час бесіди з учнями 11-х класів викладачі детально інформували майбутніх вступників про структуру НУХТ, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, особливості та умови вступу до навчального закладу, а за допомогою ілюстративних матеріалів і відеофільмів ознайомили  із особливостями навчання на кафедрі технології молока і молочних продуктів та на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем. Цікаві вікторини, що запропонували викладачі, спонукали школярів «упізнати» харчовий продукт за наведеними характеристиками (вікторина «Харчові технології») та відгадати загадки з хімії (вікторина «Цікава хімія»). Школярі отримали яскраві подарунки з логотипами НУХТ, а також рекламні буклети університету, навчально-наукових інститутів і факультетів.

Наприкінці зустрічі перед школярами виступили директор Ічнянського молочноконсервного комбінату Роман Давида та головний технолог Катерина Андріяш (випускниця НУХТ), які наголошували на перспективності і необхідності отримання фахової спеціальності, а представники НУХТ мали чудову можливість відвідати сучасне молочноконсервне виробництво – ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат».

Зважаючи на зацікавленість школярів, директор гімназії Людмила Куцовера звернулася до викладачів із проханням щодо організації майбутньої зустрічі з учнями 10-х класів і проведення серії майстер-класів.

Колектив НУХТ висловлює подяку директору Ічнянського молочноконсервного комбінату та директору Ічнянської гімназії ім. Васильченка за організацію зустрічі зі школярами та цікаву екскурсію.

 

Опублікований: 24-12-2019
Читайте також:
На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях

Здобувачі групи ОП-3-6 разом із наставницею групи, доценткою кафедри технології оздоровчих продуктів Світланою Камінською у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Методологія наукових досліджень» відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ. Тема заняття – «Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації». Завідувачка відділу інформаційних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях 10 жовтня 2024

Триває активна реєстрація кабінетів вступників, і вже завтра розпочнеться подання документів вступниками до магістратури

Станом на дев’яту ранку 4 серпня, учасники вступної кампанії зареєстрували близько 90 тисяч кабінетів вступників на бакалаврат і майже 20 тисяч електронних кабінетів вступників до магістратури, – повідомляє Державне підприємство «Інфоресурс». Разом із тим, фахівці підприємства звертають увагу на помилки при реєстрації електронного кабінету вступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна реєстрація кабінетів вступників, і вже завтра розпочнеться подання документів вступниками до магістратури 04 серпня 2020

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах

Карантин став неабияким випробуванням для студентів і спонукав до самостійного опанування теоретичного матеріалу та відпрацювання практичних навичок у домашніх умовах. Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Технології консервування та зберігання молочних продуктів» (викладачі – доцент Тетяна Осьмак та асистент Оксана Басс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відпрацьовують практичні навички у домашніх умовах 07 травня 2020