Н У Х Т

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом

09 вересня 2021

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ.

Здобувачів вразили маловідомі факти історії заснування університету, оскільки він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших фахівців для харчової промисловості України. 

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», здійснили поїздку до м. Львова для дослідження пивних традицій і місцевого пивоваріння. Для майбутніх фахівців і магістрів головною ціллю поїздки було ознайомле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» 25 квітня 2018

Нагороджено переможців Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В інтелектуа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороджено переможців Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 02 травня 2024

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників

Здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, використавши набуті економічні знання та творчо-аналітичні здібності, відтворили своє бачення відновлення повоєнної економіки України в близькій і далекій перспективі. Студенти груп МА 1-3, МА 1-5, БО 1-11, ТП 1-13, ФІ 1-14 разом зі старшою викладачкою Тетяною Швед предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників 30 травня 2022

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023