Н У Х Т

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

08 листопада 2022

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

7 листопада 2022 р. доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ірина Силка прочитала для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4-го року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відкриту лекцію «Технологія бездріжджових видів тіста та виробів з нього» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства».

Викладачка представила основні технологічні етапи приготування напівфабрикатів із бісквітного та заварного тіста з урахуванням уже опанованих здобувачами освіти теоретичних основ попередніх навчальних дисциплін та акцентувала увагу на практичному застосуванні набутих знань.

Ілюстративний матеріал був вдало збалансованим, темп викладення сприяв засвоєнню, здобувачі активно співпрацювали з лекторкою. Ірина Силка у доступній формі розкрила зміст кожного питання. Високу якість лекції забезпечило повноцінне використання презентації, відеоматеріалу. Загалом лекція досягла своєї мети, була прочитана на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи. 

Опублікований: 08-11-2022
Читайте також:
Тренінг «Працевлаштування в HR-cфері» від управлінця персоналом

8 листопада 2022 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли активну участь у онлайн-тренінгу з питань працевлаштування з фахівчинею з управління персоналом компанії IBox Інною Смаголь. Гостя розповіла про свій досвід з працевлаштування та розвитку кар’єри в компанії IBox: від оператора колцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг «Працевлаштування в HR-cфері» від управлінця персоналом 09 листопада 2022

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 23 лютого 2017

Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни

У нинішніх умовах опанування навчального матеріалу є справжнім викликом для кожного зі здобувачів. Карантин змінив підхід до навчання, довелося пристосовуватися до всього в режимі онлайн та шукати в усьому тільки позитивні сторони. У магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології не виникло з цим ніяких проблем, адже на допомогу завжди готові п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни 11 червня 2020

Зі стратегією макропруденційної політики НБУ познайомилися здобувачі-фінансисти

На кафедрі фінансів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів-фінансистів на тему «Стратегія макропруденційної політики НБУ». На запрошення кафедри відгукнувся заступник начальника управління Департаменту фінансової стабільності НБУ Андрій Даниленко. Лектор висвітлив поняття фінансової стабільності, системного ризику, макропруденційної полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі стратегією макропруденційної політики НБУ познайомилися здобувачі-фінансисти 07 квітня 2025