Н У Х Т

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

08 листопада 2022

Бездріжджове тісто та вироби з нього на відритій лекції доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

7 листопада 2022 р. доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ірина Силка прочитала для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4-го року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відкриту лекцію «Технологія бездріжджових видів тіста та виробів з нього» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства».

Викладачка представила основні технологічні етапи приготування напівфабрикатів із бісквітного та заварного тіста з урахуванням уже опанованих здобувачами освіти теоретичних основ попередніх навчальних дисциплін та акцентувала увагу на практичному застосуванні набутих знань.

Ілюстративний матеріал був вдало збалансованим, темп викладення сприяв засвоєнню, здобувачі активно співпрацювали з лекторкою. Ірина Силка у доступній формі розкрила зміст кожного питання. Високу якість лекції забезпечило повноцінне використання презентації, відеоматеріалу. Загалом лекція досягла своєї мети, була прочитана на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи. 

Опублікований: 08-11-2022
Читайте також:
Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю Із презентаційною доповіддю виступила завіду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн 17 березня 2021

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 квітня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Ігор Страшинський представляв Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді, їх батьків і вчителів у місті Буча Києво-Святошинського району. Цей захід відвідали учні випускних класів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 квітня 2018

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології

У нас час біотехнологія стала невід'ємною частиною таких важливих галузей, як медицина, рослинництво, тваринництво, харчова промисловість та природоохоронні технології. Тому кафедрою біотехнології Національного фармацевтичного університету була проведена І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та досягнення сучасної біотехноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 21 квітня 2021