Н У Х Т

Асоціація футзалу України підвела підсумки сезону 2018/2019: наші – традиційно серед кращих!

16 серпня 2019

Асоціація футзалу України підвела підсумки сезону 2018/2019: наші – традиційно серед кращих!

Асоціація футзалу України підвела підсумки сезону 2018/2019, впродовж якого Асоціацією були проведені 42 всеукраїнських змагання різного рівня, за підсумками яких були визначені володарі золотих, срібних, бронзових медалей, а також кубків і суперкубків.

Приємно, що серед кращих традиційно й спортсмени НУХТ. Так, чемпіонками України з футзалу у Вищій лізі знову стала команда «IMS-НУХТ». Також наші дівчата – володарі Суперкубку України серед жіночих команд.

Бронзовими призерами Чемпіонату України серед студентських команд стали наші юнаки.

Кращим тренером Вищої ліги серед жіночих команд був визнаний тренер команди «IMS-НУХТ», старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка.

Нагадаємо, що цього літа наша юнацька збірна також стала володарем Кубка України з пляжного футболу серед команд закладів вищої освіти, а її гравець Олег Сіренко – кращим бомбардиром цього турніру.

Вітаємо наших збірників із вдалим завершенням сезону! Бажаємо подальших високих здобутків і наснаги до перемог! 

Опублікований: 16-08-2019
Читайте також:
Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018

Практичний досвід впровадження вимог ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості

2 листопада 2022 року в межах дисциплін «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи менеджменту якості харчової продукції», «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» та «Методи оцінки відповідності вимогам клієнтів» відбулася гостьова лекція «Визначення контексту організації при впровадженні системи мен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід впровадження вимог ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості 02 листопада 2022

Традиції українського хлібопечення на гостьовій лекції для другокурсників

Днями для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у межах вивчення дисципліни «Харчові технології (Модуль 1. Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів)» кандидатка історичних наук, дослідниця гастрономічної культури, співзасновниця науково-популярного проєкту про гастрономічну культур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції українського хлібопечення на гостьовій лекції для другокурсників 21 листопада 2024

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ

Нині значно зросла частка науки, техніки і технології в життєдіяльності людини, що виражається наростанням темпів соціально-економічного розвитку, створенням і удосконаленням техносфери. Науково-технічні нововведення позначаються на зміні ролі технічних наук в суспільстві. Саме це стало мотивом для ініціювання Куявським університетом у Влоцлавеку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ 07 вересня 2020