Н У Х Т

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

21 листопада 2024

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада в рамках дисципліни «PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий онлайн-лекторій маркетологині ресторанів «Oasis», «RICH», «RICH park», «Pasta e Vino», «Мон Блан», готелю «Франція» 5 зірок, розташованих у м. Вінниця, Анни Висоцької.

Спікерка ознайомила присутніх із секретами успішного маркетингу для закладів готельного та ресторанного господарства, зокрема, як впливає «Фуд-фото» на популяризацію закладу та його брендинг. Також розповіла як використання інструменту «Фуд-фото» допомагає навіть початківцям зробити успішний старт у сфері гостинності. Досить важливим показником є розвиток власного брендингу в соціальних мережах. Використання інструменту «Фуд-фото» дає змогу розробити захоплюючу таргетовану рекламу, яка збільшить частку потенційних відвідувачів.

Лекція відбулася досить цікаво та активно, здобувачі освіти активно комунікували зі спікеркою та задавали питання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Анні Висоцькій за вклад у розвиток майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 21-11-2024
Читайте також:
На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст» 24 травня 2019

Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робота підприємств індустрії гостинності під час військового стану дуже ускладнена. Готельний бізнес в Україні не встиг повністю оговтатися від жорсткого удару всесвітньої пандемії Covid-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Воєнний стан сильно похитнув економіку країни в цілому і сферу гостинності зокрема. Втім, складні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 квітня 2023

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ

У нагоді стало якісне володіння англійською мовою майбутнім бакалаврам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які навчаються в англомовних групах: разом із доценткою кафедри фінансів Ганною Рогановою вони взяли участь у вебінарі НБУ, який проводився англійською мовою «Обіцянка децентралізації та роль центрального банку»/«The...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти взяли участь у англомовному вебінарі НБУ 01 квітня 2021

Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

11 жовтня 2021 року були підведені підсумки XVІ Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії, який проводили Міністерство освіти і науки України, Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка».За результатами конкурсу перемогу вибороли студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анна Хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 жовтня 2021