Н У Х Т

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

21 листопада 2024

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада в рамках дисципліни «PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий онлайн-лекторій маркетологині ресторанів «Oasis», «RICH», «RICH park», «Pasta e Vino», «Мон Блан», готелю «Франція» 5 зірок, розташованих у м. Вінниця, Анни Висоцької.

Спікерка ознайомила присутніх із секретами успішного маркетингу для закладів готельного та ресторанного господарства, зокрема, як впливає «Фуд-фото» на популяризацію закладу та його брендинг. Також розповіла як використання інструменту «Фуд-фото» допомагає навіть початківцям зробити успішний старт у сфері гостинності. Досить важливим показником є розвиток власного брендингу в соціальних мережах. Використання інструменту «Фуд-фото» дає змогу розробити захоплюючу таргетовану рекламу, яка збільшить частку потенційних відвідувачів.

Лекція відбулася досить цікаво та активно, здобувачі освіти активно комунікували зі спікеркою та задавали питання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Анні Висоцькій за вклад у розвиток майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 21-11-2024
Читайте також:
День відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ гостинно зустрів майбутніх вступників, які відвідали День відкритих дверей. Директор коледжу Юрій Барилюк ознайомив випускників шкіл м. Суми та області і їх батьків із навчальним закладом, його історією та традиціями, матеріально-технічною базою, звернув увагу на те, що коледж є структурним підрозділом Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 02 квітня 2019

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Студенти - одна із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи. Їх ініціативність, сміливість, бажання втілювати нові ідеї, а також потяг до справжніх ідеалів свободи не раз ставали взірцем до загального наслідування, надихаючи й інших бути прикладом для майбутніх поколінь. Міжнародний день студента, який відзначається у світі щорічно 17-го ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування 19 листопада 2018

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 травня 2025

Срібна ракетка

27 квітня у спорткомплексі нашого університету відбулися змагання з настільного тенісу серед збірних команд студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У турнірі взяли участь команди нашого університету, Національної академії СБ України, Міжрегіональної академії управління персоналом, Київського національного університету імені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібна ракетка 28 квітня 2023