Н У Х Т

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

21 листопада 2024

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада в рамках дисципліни «PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий онлайн-лекторій маркетологині ресторанів «Oasis», «RICH», «RICH park», «Pasta e Vino», «Мон Блан», готелю «Франція» 5 зірок, розташованих у м. Вінниця, Анни Висоцької.

Спікерка ознайомила присутніх із секретами успішного маркетингу для закладів готельного та ресторанного господарства, зокрема, як впливає «Фуд-фото» на популяризацію закладу та його брендинг. Також розповіла як використання інструменту «Фуд-фото» допомагає навіть початківцям зробити успішний старт у сфері гостинності. Досить важливим показником є розвиток власного брендингу в соціальних мережах. Використання інструменту «Фуд-фото» дає змогу розробити захоплюючу таргетовану рекламу, яка збільшить частку потенційних відвідувачів.

Лекція відбулася досить цікаво та активно, здобувачі освіти активно комунікували зі спікеркою та задавали питання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний Анні Висоцькій за вклад у розвиток майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 21-11-2024
Читайте також:
Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…» 10 серпня 2023

Грант на навчання отримає переможець творчого конкурсу для цьогорічних вступників «Доступна освіта 2019»

У цьогорічних вступників до ЗВО України є можливість отримати грант на навчання у розмірі 10 тисяч гривень у рамках творчого конкурсу «Доступна освіта 2019». Грант передбачає надання молоді можливості не перейматися за оплату освіти та присвятити себе якісному навчанню й самореалізації. Система заохочення талановитих студентів успішно діє у багать...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Грант на навчання отримає переможець творчого конкурсу для цьогорічних вступників «Доступна освіта 2019» 19 липня 2019

Наші викладачі підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Відбувся захист випускових робіт викладачів НУХТ, які проходили підвищення кваліфікації в Державному навчальному закладі «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України. Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та старший викладач кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Олег Мазур у свої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України 05 листопада 2018

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах

28 січня 2025 року здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ» успішно пройшли фінальний етап з отримання фахової передвищої освіти – склали державний кваліфікаційний іспит на здобуття освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Голова державної кваліфікаційної комісії на технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах 30 січня 2025