Н У Х Т

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету

21 жовтня 2019

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету

17-19 жовтня 2019 року в Україні вперше під патронатом Асоціації крафтових дистиляторів України та за підтримки спонсорів відбувся Форум «Міцний Крафт-2020».

Всеукраїнський форум крафтових дистиляторів «Міцний Крафт-2020» дає можливість об'єднатися всім, хто створює та виробляє крафтові міцні напої, здатні конкурувати на міжнародному ринку і на високому рівні представляти нашу країну.

Спікерами панельної дискусії були голови організацій, керівники підприємств, представники юридичної компанії та Департаменту з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів.

Наш університет представляли заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко (член журі дегустаційного конкурсу) та заступник завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд.

Згідно з регламентом у перший день учасники познайомилися з різними типами перегінних апаратів. Після чого розпочався дегустаційний конкурс, де були представлені близько 80 зразків міцних крафтових алкогольних напоїв.

Крафтові дистилятори презентували на високому рівні ексклюзивні фруктові дистиляти (яблуко, вишня, абрикос, слива, полуниця і багатьох інших фруктів та навіть деяких овочів), зернові дистиляти та віскі. За підсумками дегустаційного конкурсу відбулося урочисте нагородження переможців грамотами.

Під час дискусій розглядалися питання щодо перспективи та економічної доцільності легалізації міцних крафтових напоїв. Об'єднання зусиль крафтового алкогольного бізнесу і держави сприятиме розвитку торгівлі та просування крафтових напоїв на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Після завершення заходу Роман Кириленко виступив з пропозицією налагодження ділових стосунків між університетом і виробниками крафтових міцних напоїв у напрямку науково-дослідної роботи та оформлення відповідної нормативно-технічної документації.

Керівництво університету висловлює вдячність за організацію та проведення заходу і готове до подальшої плідної співпраці.

Опублікований: 21-10-2019
Читайте також:
«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм»

20 травня студенти 3 курсу напрямку підготовки «Туризм» мали виняткову нагоду взяти участь у тренінг-семінарі з екскурсійної справи, проведеного управляючим директором екскурсійного бюро «Интересный Киев» Юлією Ліщук. Фахівець розповіла студентам, як екскурсовод повинен «закохувати у місто», а також знаходити цікаві родзинки для вибагливих екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм» 22 травня 2019

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

У липні-серпні 2024 року доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ірина Тюха відповідно до нового курсу «Управління благополуччям персоналу» для студентів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» пройшла факультативний онлайн-курс «The Science of Well-Being», підготовлений Yale University та запропонований освітньою платформою Co...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 03 вересня 2024

Професор університету – у складі редакційної колегії наукового журналу Азербайджанського університету

Наш університет і Ленкоранський державний університет (Азербайджанська Республіка) розширюють співпрацю – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ Олег Кузьмін увійшов до складу редакційної колегії міжнародного науково-практичного журналу «Технічні та сільськогосподарські науки» («Texnika və aqrar elmləri»). Міжнародний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор університету – у складі редакційної колегії наукового журналу Азербайджанського університету 17 квітня 2023

Досвід, знання та нові можливості: дослідження в Інституті харчової біотехнології та геноміки НАН України

Магістрантки спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олександра Побута і Вікторія Негретова пройшли професійну практику на базі ДУ «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України». Ця практика була організована в межах угоди про освітньо-наукову співпрацю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід, знання та нові можливості: дослідження в Інституті харчової біотехнології та геноміки НАН України 19 липня 2024