Н У Х Т

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету

21 жовтня 2019

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету

17-19 жовтня 2019 року в Україні вперше під патронатом Асоціації крафтових дистиляторів України та за підтримки спонсорів відбувся Форум «Міцний Крафт-2020».

Всеукраїнський форум крафтових дистиляторів «Міцний Крафт-2020» дає можливість об'єднатися всім, хто створює та виробляє крафтові міцні напої, здатні конкурувати на міжнародному ринку і на високому рівні представляти нашу країну.

Спікерами панельної дискусії були голови організацій, керівники підприємств, представники юридичної компанії та Департаменту з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів.

Наш університет представляли заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко (член журі дегустаційного конкурсу) та заступник завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд.

Згідно з регламентом у перший день учасники познайомилися з різними типами перегінних апаратів. Після чого розпочався дегустаційний конкурс, де були представлені близько 80 зразків міцних крафтових алкогольних напоїв.

Крафтові дистилятори презентували на високому рівні ексклюзивні фруктові дистиляти (яблуко, вишня, абрикос, слива, полуниця і багатьох інших фруктів та навіть деяких овочів), зернові дистиляти та віскі. За підсумками дегустаційного конкурсу відбулося урочисте нагородження переможців грамотами.

Під час дискусій розглядалися питання щодо перспективи та економічної доцільності легалізації міцних крафтових напоїв. Об'єднання зусиль крафтового алкогольного бізнесу і держави сприятиме розвитку торгівлі та просування крафтових напоїв на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Після завершення заходу Роман Кириленко виступив з пропозицією налагодження ділових стосунків між університетом і виробниками крафтових міцних напоїв у напрямку науково-дослідної роботи та оформлення відповідної нормативно-технічної документації.

Керівництво університету висловлює вдячність за організацію та проведення заходу і готове до подальшої плідної співпраці.

Опублікований: 21-10-2019
Читайте також:
Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх програм «Обладнання переробних і харчових виробництв» та «Обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв»

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв одночасно почалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» з освітніх програм «Обладнання переробних і харчових виробництв» та «Обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв». На повну силу запрацювали Екзаменаційні комісії: захисти відбува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх програм «Обладнання переробних і харчових виробництв» та «Обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 12 червня 2020

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику

Серед інших розпочалася виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. У цьому році здобувачі були направлені на підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику 07 вересня 2020

PR харчових брендів від наших маркетологів

Які особливості PR у харчовій промисловості? На чому робити акценти та які мейнстріми враховувати? Про це і не тільки говорили учасники на черговому засіданні студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Формування зв’язків із громадськістю – тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво і, торгівля» т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

PR харчових брендів від наших маркетологів 03 грудня 2024

Творчим технологам Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету все під силу!

Творчим технологам все під силу! Креативність, наполегливість, цілеспрямованість - стали запорукою нашого успіху! Результатом плідної роботи викладача Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету Оксани Палаш і студентів Богуслава Кущинського, Оксани Печериці, Дар’ї Наводничої, Тетяни Кирій, Руслани Приходько, Аліни Безрукавої та Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчим технологам Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету все під силу! 23 грудня 2019