Н У Х Т

Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики

12 березня 2021

Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики

11 березня старша викладачка кафедри фізики Інна Гуцало прочитала відкриту лекцію «Молекулярно-кінетична теорія ідеальних газів» з дисципліни «Фізика для харчових технологій» для груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Лекція, враховуючи епідеміологічну ситуацію, проходила у режимі відеоконференції за допомогою програми ZOOM. Для підвищення якості сприйняття здобувачами матеріалу була використана презентація.

Присутні на лекції викладачі кафедри фізики, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук, професор Анатолій Король, доценти Наталія Медвідь, Володимир Носенко, Галина Шатковська, старший викладач Володимир Вишняк відзначили, що структура лекції є логічною, послідовною та повністю відповідає робочій програмі навчальної дисципліни. Змістовна частина лекції ґрунтується на сучасних підходах у застосуванні сил поверхневого натягу для харчових технологій, а також фізичних методів досліджень в’язкості харчових продуктів. Матеріал відповідає сучасному рівню розвитку фізики.

У цілому, викладачка продемонструвала професіоналізм і педагогічну майстерність, викликавши інтерес аудиторії до теми лекції. Крім того, представлений у ході проведення відкритого заняття матеріал – оригінальний і становить великий інтерес в освітньому професійному процесі.

Опублікований: 12-03-2021
Читайте також:
Магістранти освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» побували в Кулінарному центрі МХП

Незважаючи на обставини, новітні тренди у сфері HoReCa набирають обертів і стають більш популярними і затребуваними. Бізнес HoReCa є успішним, він забезпечує якість товарів і послуг на високому рівні, впроваджує зміни та інновації, що покращують попит на ринку. Надійною підтримкою  напрямку HоRеCа та незмінним партнером професіоналів є Кулінарний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» побували в Кулінарному центрі МХП 21 грудня 2022

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

26 травня 2025 року відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марії Блаженко на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачка виконала під керівни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD! 28 травня 2025

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

Зустрічі з випускниками кафедри біотехнології і мікробіології – це завжди пізнавально, адже вони діляться історіями свого успіху та розповідають про різні лайфхаки для успішної співбесіди. Викладач дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксана Скроцька запросила випускницю кафедри Наталію Котовську поспілкуватися зі здобувачам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи 10 листопада 2020

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

18-22 листопада 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві та повчальні заходи. 18 листопада викладачем Наталією Гавриленко була прочитана інтерактивна лекція «Бути батьками – це здорово!». На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 22 листопада 2019