Н У Х Т

Великоднє волонтерство

14 квітня 2023

Великоднє волонтерство

12 квітня 2023 року у рамках тижня циклової комісії викладачами-технологами та студентами групи 32-ТХ Полтавського фахового коледжу нашого університету були виготовлені великодні паски для поранених військових ЗСУ, які зараз лікуються або проходять реабілітацію у військовому госпіталі.

Колектив коледжу увесь час надає посильну допомогу нашим військовим як на передову, так і в тилу.

Цього разу було вирішено до Великодня виготовити для поранених воїнів, які перебувають у госпіталі, святкову випічку. Для закупівлі сировини були залучені кошти первинної профспілкової організації коледжу, також необхідними продуктами допомогли активні волонтери Полтави.

Священодійство з виготовлення пасок очолила провідна технологиня коледжу Оксана Палаш. Їй допомагали Надія Надточій, Ірина Гузевська, Таміла Михайлик, Ніна Василевська, Тетяна Марченко. До прикрашання святкової випічки були залучені студенти групи 32-ТХ.

Дружнім колективом викладачів і студентів було виготовлено понад 300 пасок. Завдяки творчому і креативному підходу до процесу виробництва, вийшли смачні та гарні великодні смаколики.

13 квітня виготовлені паски з прикріпленими до них листами вдячності за оборону нашої України від російських загарбників викладачки Таміла Михайлик, Ірина Ліхоліп і волонтери відвезли до госпіталю й передали відважним захисникам Батьківщини.

Опублікований: 14-04-2023
Читайте також:
Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019

VІ Міжнародна конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

15-17 травня у онлайн-форматі в університеті працювала VІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Конференція відбулася за підтримки проєктів Еразмус+, що реалізуються в НУХТ. Науковий форум зібрав понад сто науковців і дослідників із самих різних країн – Німеччини, США, Японії, Бразилії, Австрії, Данії, Пор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VІ Міжнародна конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ» 20 травня 2024

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023

Майбутні технологи харчових виробництв знайомляться з виробництвом крафтового пива

Студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТХ-3-5) з наставницею, асистенткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Бурченко відвідали крафтову пивоварню «BeerMaster Brevery» торгівельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану у ТЦ «Республіка» міста Києва. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні технологи харчових виробництв знайомляться з виробництвом крафтового пива 20 травня 2024