Н У Х Т

Великоднє волонтерство

14 квітня 2023

Великоднє волонтерство

12 квітня 2023 року у рамках тижня циклової комісії викладачами-технологами та студентами групи 32-ТХ Полтавського фахового коледжу нашого університету були виготовлені великодні паски для поранених військових ЗСУ, які зараз лікуються або проходять реабілітацію у військовому госпіталі.

Колектив коледжу увесь час надає посильну допомогу нашим військовим як на передову, так і в тилу.

Цього разу було вирішено до Великодня виготовити для поранених воїнів, які перебувають у госпіталі, святкову випічку. Для закупівлі сировини були залучені кошти первинної профспілкової організації коледжу, також необхідними продуктами допомогли активні волонтери Полтави.

Священодійство з виготовлення пасок очолила провідна технологиня коледжу Оксана Палаш. Їй допомагали Надія Надточій, Ірина Гузевська, Таміла Михайлик, Ніна Василевська, Тетяна Марченко. До прикрашання святкової випічки були залучені студенти групи 32-ТХ.

Дружнім колективом викладачів і студентів було виготовлено понад 300 пасок. Завдяки творчому і креативному підходу до процесу виробництва, вийшли смачні та гарні великодні смаколики.

13 квітня виготовлені паски з прикріпленими до них листами вдячності за оборону нашої України від російських загарбників викладачки Таміла Михайлик, Ірина Ліхоліп і волонтери відвезли до госпіталю й передали відважним захисникам Батьківщини.

Опублікований: 14-04-2023
Читайте також:
Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений і оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2019 року. Такий рейтинг складається втретє, його публікація спрямована на інформування широкої громадськості і, зокрема, майбутніх випускників шкіл і молоді, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2020 році. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року 01 лютого 2020

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води обговорюють нагальні питання безпечності питної води

Професорка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська та стейколдер освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах», генеральний директор ТОВ «Системи чистої води» Ярослав Барашовець взяли участь у круглому столі «Безпечна питна вода в Україні: доступ до інформації ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води обговорюють нагальні питання безпечності питної води 10 жовтня 2024

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті

15-16 травня 2025 року в університеті відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації». Захід об'єднав науковців, представників бізнесу, органів влади, сфери HoReCa, фахівців харчової та туристичної галузей, а також здобувачів вищої освіти. Протягом двох днів учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ втретє ініціював обговорення досвіду, проблем та інновацій у промисловості і крафті 19 травня 2025

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Новий навчальний рік у надскладних умовах повномасштабної війни розпочато у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ. Зокрема, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів перед початком навчального процесу відбулася онлайн-зустріч із третьокурсниками, які для продовження навчання у наступні два роки обрали цю випускову кафедру нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 07 вересня 2022