Н У Х Т

Тренди барної індустрії – слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

04 квітня 2025

Тренди барної індустрії – слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Черговий виїзний модуль для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся в умовах закладу ресторанного господарства – коктейльному барі «Pink Freud» у затишному дворику на Подолі.

У карті напоїв закладу – ексклюзивні авторські коктейлі від майстрів міксології, науки поєднання смаків.

Провів екскурсію підприємством і поділився досвідом роботи за барною стійкою бармен «Pink Freud» Матвій Вознюк. Слухачі дізналися про останні новинки та тренди барної індустрії, оптимізацію роботи з гостями. Приємним бонусом була дегустація фірмового коктейлю бару – «Asia Sour».

Слухачі програми вдячні Матвію за гостинний прийом і цікаве знайомство із закладом!

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Науковий фаховий семінар здобувача освітнього ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

21 вересня на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся науковий фаховий семінар випускника аспірантури, здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Петра Зінькевича. Здобувач представив дисертаційну роботу «Автоматизоване керування систем енергозабезпе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий фаховий семінар здобувача освітнього ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 22 вересня 2023

Практичне заняття з екологічним акцентом: студенти шукали шляхи «зеленого» університету

У межах вивчення дисципліни «Оцінка екологічних ризиків» здобувачі-екологи виконали практичне заняття, присвячене темі «Застосування методів експертних оцінок для оцінювання екологічних ризиків». Форматом роботи став метод «мозковий штурм», що дозволив кожному висловити власну думку та долучитися до пошуку рішень. Ключовим проблемним питанням стал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття з екологічним акцентом: студенти шукали шляхи «зеленого» університету 30 вересня 2025

Згадуючи історію, формуємо інновації

Традиційно восени кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів проводиться  Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», в якій активну участь беруть здобувачі освітнього ступеня «магістр» за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», освітніх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Згадуючи історію, формуємо інновації 19 жовтня 2022

Профком НУХТ вітає всіх із Великоднем!

Христос Воскрес! У це світле і чисте свято бажаємо у ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаємо, щоб Великдень приніс вам теплоту і радість у серці. Нехай Господь дарує всім свою любов і міцну віру в душі. Зі святом! 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком НУХТ вітає всіх із Великоднем! 24 квітня 2022