Н У Х Т

Тренди барної індустрії – слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

04 квітня 2025

Тренди барної індустрії – слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Черговий виїзний модуль для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся в умовах закладу ресторанного господарства – коктейльному барі «Pink Freud» у затишному дворику на Подолі.

У карті напоїв закладу – ексклюзивні авторські коктейлі від майстрів міксології, науки поєднання смаків.

Провів екскурсію підприємством і поділився досвідом роботи за барною стійкою бармен «Pink Freud» Матвій Вознюк. Слухачі дізналися про останні новинки та тренди барної індустрії, оптимізацію роботи з гостями. Приємним бонусом була дегустація фірмового коктейлю бару – «Asia Sour».

Слухачі програми вдячні Матвію за гостинний прийом і цікаве знайомство із закладом!

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Сьомий випуск магістрів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»

На кафедрі міжнародної економіки відбулися захисти одинадцяти кваліфікаційних робіт магістрантами спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Захисти робіт та високі оцінки показали достатньо високий рівень здобувачів магістерського ступеня. Дослідження магістрантів були виконані на актуальні сучасні теми. Найбільш цікавими, на думку членів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьомий випуск магістрів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» 27 лютого 2024

Відкрита лекція голови Державного агентства розвитку туризму України для здобувачів спеціальності «Туризм»

Здобувачі й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-лекції «Туризм в Україні та світі в умовах російської агресії проти України», яку 15 вересня 2022 року прочитала голова Державного агентства розвитку туризму України (ДАРТ) Мар’яна Олеськів. Подія об’єднала здобувачів і викладачів закладів вищої освіти практично ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція голови Державного агентства розвитку туризму України для здобувачів спеціальності «Туризм» 19 вересня 2022

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан»

6 листопада на базі нашого університету відбулася підсумкова конференція XIІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», на якій свої наукові роботи захистили цьогорічні переможці конкурсу. Конкурс був започаткований у 2000 році Клубом пакувальників України й з того часу провод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан» 06 листопада 2018

«1932-1933 – 2014-2023»

25 листопада 2023 року – 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні і День пам’яті жертв голодоморів – жертв геноциду радянської влади. Цього дня ми вшановуємо пам’ять усіх людей, які загинули під час Голодоморів у ХХ столітті. Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом зі здобувачами осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«1932-1933 – 2014-2023» 05 грудня 2023