Н У Х Т

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

07 березня 2023

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «Фестивальний менеджмент», яку прочитала генеральна менеджерка проєкту «Білі ночі», party-мейкерка в Арт-заводі Платформаі і засновниця KACH Festival Management School Наталія Гусєва.

Спікерка розповіла здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» про те, навіщо потрібен івент, чому його варто відвідати, хто стане гостями, учасниками і партнерами, коли відбудеться подія, де відбудеться, що саме відбудеться, від чого залежить успіх фестивалю і чи можна його прорахувати на 100%.

Лекторка зазначила – варто прораховувати все до деталей, але бувають і непередбачувані обставини. Дуже образливо, коли ретельно готуєш проєкт, вкладаєш душу, багато часу і сил, а люди не приходять. На це впливає багато чинників – погода, реклама, інші івенти поряд, про які потрібно потурбуватись у першу чергу.

Фахівчиня поділилася досвідом, як можна зменшити до мінімуму ризик зриву заходу через погодні умови. Це, звісно ж, план «Б». У вас завжди повинен бути запасний план усього заходу, який також продуманий до найменших дрібниць і локація, куди можна перенести увесь фестиваль.

Гостя надала багато практичних порад і відповіла на численні питання слухачів.

Опублікований: 07-03-2023
Читайте також:
Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі! Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі! 01 березня 2024

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online. Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 27 листопада 2023

Німецьке стажування done

Повертаються з німецького стажування та готові ділитися новим досвідом і позитивними емоціями студентки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Романюк, Євгенія Бабенко, Дар'я Гусакова і Вікторія Карпенко. Разом із групою німецьких студентів вони навчалися і проходили стажування у Берлінському університеті при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецьке стажування done 27 лютого 2024

Викладачка НУХТ відібрала національні вина для французького музею

Два дні поспіль кипіла робота в Науковому Центрі «Український Інститут Вина», де тривав Всеукраїнський відбір «посольських» вин від національних виробників для найбільшого культурного центру, присвяченого вину як культурній, універсальній і живій спадщині La Cité du Vin. За рішенням дегустаційної комісії Всеукраїнського відбору, до складу якої вхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ відібрала національні вина для французького музею 07 вересня 2022