Н У Х Т

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

07 березня 2023

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «Фестивальний менеджмент», яку прочитала генеральна менеджерка проєкту «Білі ночі», party-мейкерка в Арт-заводі Платформаі і засновниця KACH Festival Management School Наталія Гусєва.

Спікерка розповіла здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» про те, навіщо потрібен івент, чому його варто відвідати, хто стане гостями, учасниками і партнерами, коли відбудеться подія, де відбудеться, що саме відбудеться, від чого залежить успіх фестивалю і чи можна його прорахувати на 100%.

Лекторка зазначила – варто прораховувати все до деталей, але бувають і непередбачувані обставини. Дуже образливо, коли ретельно готуєш проєкт, вкладаєш душу, багато часу і сил, а люди не приходять. На це впливає багато чинників – погода, реклама, інші івенти поряд, про які потрібно потурбуватись у першу чергу.

Фахівчиня поділилася досвідом, як можна зменшити до мінімуму ризик зриву заходу через погодні умови. Це, звісно ж, план «Б». У вас завжди повинен бути запасний план усього заходу, який також продуманий до найменших дрібниць і локація, куди можна перенести увесь фестиваль.

Гостя надала багато практичних порад і відповіла на численні питання слухачів.

Опублікований: 07-03-2023
Читайте також:
Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

Хоча 12 березня 2020 р., у зв’язку з оголошеним у нашому університеті карантином не відбувся Ярмарок вакансій, фахівці Володимир-Волинської птахофабрики торгівельної марки «ЕПІКУР» все одно завітали на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки. Хоча їм і не вдалося зустрітися зі здобувачами, вони мали плідну бесіду з викладачами кафедри, доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 13 березня 2020

Вільний вибір дисциплін – формування своєї освітньої траєкторії

У рамках імплементації основних положень Закону України «Про вищу освіту» щодо формування індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти за рахунок вільного вибору дисциплін у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ) відбулася процедура вибору дисциплін здобувачами І-IV курсів спеціальності 161 «Хімічні технології т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний вибір дисциплін – формування своєї освітньої траєкторії 22 листопада 2019

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021

Досвідом викладання обмінювалася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування з фінськими колегами

На початку жовтня доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук'янець отримала чудову нагоду обмінятися досвідом викладання англійської мови у закладах вищої освіти під час стажування в Західно-Фінляндському університеті в м. Гуйтіннен. Під час візитів до різних навчальних закладів повідомлялося про основоположні цінності в навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом викладання обмінювалася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування з фінськими колегами 16 жовтня 2019