Н У Х Т

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

07 березня 2023

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «Фестивальний менеджмент», яку прочитала генеральна менеджерка проєкту «Білі ночі», party-мейкерка в Арт-заводі Платформаі і засновниця KACH Festival Management School Наталія Гусєва.

Спікерка розповіла здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» про те, навіщо потрібен івент, чому його варто відвідати, хто стане гостями, учасниками і партнерами, коли відбудеться подія, де відбудеться, що саме відбудеться, від чого залежить успіх фестивалю і чи можна його прорахувати на 100%.

Лекторка зазначила – варто прораховувати все до деталей, але бувають і непередбачувані обставини. Дуже образливо, коли ретельно готуєш проєкт, вкладаєш душу, багато часу і сил, а люди не приходять. На це впливає багато чинників – погода, реклама, інші івенти поряд, про які потрібно потурбуватись у першу чергу.

Фахівчиня поділилася досвідом, як можна зменшити до мінімуму ризик зриву заходу через погодні умови. Це, звісно ж, план «Б». У вас завжди повинен бути запасний план усього заходу, який також продуманий до найменших дрібниць і локація, куди можна перенести увесь фестиваль.

Гостя надала багато практичних порад і відповіла на численні питання слухачів.

Опублікований: 07-03-2023
Читайте також:
Наступна зупинка профорієнтаційного експресу факультету біотехнології та екологічного контролю – ліцей «Наукова зміна»

Профорієнтаційний сектор факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) продовжує організовувати зустрічі зі старшокласниками шкіл, гімназій і ліцеїв. У зв’язку з карантинними обмеженнями, вони відбуваються онлайн, однак це не зменшує їх інформативність і важливість. Днями відбулася чергова така зустріч, цього разу зі старшокласниками лі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступна зупинка профорієнтаційного експресу факультету біотехнології та екологічного контролю – ліцей «Наукова зміна» 09 листопада 2021

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею

На запрошення викладачок кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик та Юлії Бондаренко лабораторне заняття з дисципліни «Науково-дослідницький практикум» для магістрантів освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів» провела постд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інноваційні методи досліджень із запрошеною фахівчинею 14 березня 2025

Провідні підприємства запрошують на роботу наших випускників

7 лютого уже за традицією став для Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ днем зустрічі студентів-випускників із потенційними роботодавцями. На зустріч до студентів 4-х курсів спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні підприємства запрошують на роботу наших випускників 08 лютого 2017

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак»

ПАТ «Фармак» - один із кращих заводів Європи та лідер фармацевтичної промисловості України. Підприємство має досвід виробництва лікарських засобів вже понад 90 років. Мабуть, саме тому він входить до ТОП-10 найкращих фармацевтичних підприємств Європи. Завдяки новому проекту ПАТ «Фармак» - Farmak_Lab, який відбувся 17-го квітня, студенти нашого уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти напрямів «Хімічна технологія» та «Біотехнологія» прослухали лекції фахівців ПАТ «Фармак» 19 квітня 2018