Н У Х Т

Конкурс на кращу рекламу

22 лютого 2018

Конкурс на кращу рекламу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в межах декади фахових дисциплін економічного циклу відбувся Конкурс на кращу рекламу серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність». Організували захід викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариса Орленко та Марина Соколан.

До складу журі увійшли: заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Олена Кикоть, заступник директора коледжу з навчально-методичної роботи  Людмила Ляшенко, голова комісії фахових дисциплін економічного циклу Тетяна Чубін, соціальний педагог Євгенія Лисянович, голова студпрофкому Ольга Подобна.

 Виступи команд оцінювалися за представленням товарної марки, назви товару, плакату, відеоролика, презентації команди. Крім того, враховувалося незалежне голосування студентів коледжу, яке відбулося після дегустації запропонованого товару.

Студенти  підійшли до участі в конкурсі  творчо та креативно – саме так, як вимагають реалії життя від професії «Маркетолог».

За результатами оцінок журі та незалежного голосування студентів команди отримали однакову кількість балів.

Представники торгових марок «Айсберг» і «Фішдом» довели, що успіх товару залежить від його презентації та вдалого маркетингу, і реклама  є важливою складовою у свідомості споживача.

Учасники конкурсу зуміли приємно здивувати присутніх гостей своїм підходом до проведення рекламної кампанії. 

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Зміст кваліфікаційної роботи бакалаврів має відповідати вимогам часу

31 травня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся методичний семінар щодо оновлення змісту кваліфікаційної роботи бакалаврів. За ініціативи професорів кафедри Олександри Нєміріч та Олега Кузьміна було запропоновано включення пункту «Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов у проєктованому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміст кваліфікаційної роботи бакалаврів має відповідати вимогам часу 03 червня 2024

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та парфумерно-косметичних виробів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 квітня 2021

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15-16 листопада в нашому університеті відбулися вже традиційні Міжнародні науково-практичні конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатором яких є кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з галузевими асоціаціями «Укрхлібпром», «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 листопада 2022

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2025