У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret.
Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the technological process».
Детально розглянувши питання сертифікації органічного виробництва в різних країнах світу, лектор звернув увагу на маркування та його особливості, які можуть бути прийняті в кожній країні. Фахівець проаналізував світовий ринок органічних продуктів і його тенденції, обсяги виробництва та споживання в різних країнах світу, вартість продукції. Корисною була інформація щодо особливостей рецептур хлібобулочних і кондитерських виробів із урахуванням вимог до органічних продуктів та організації процесу їх виробництва.
Викладачі кафедри щиро вдячні шановному експерту, Dr. Martin Ehret за змістовний аналіз теми та чекають ще на одну лекцію, заплановану в проєкті. Матеріали, наведені експертом будуть використані під час підготовки лекційних занять для здобувачів, які навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів».