Н У Х Т

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

13 квітня 2021

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret.

Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the technological process».

Детально розглянувши питання сертифікації органічного виробництва в різних країнах світу, лектор звернув увагу на маркування та його особливості, які можуть бути прийняті в кожній країні. Фахівець проаналізував світовий ринок органічних продуктів і його тенденції, обсяги виробництва та споживання в різних країнах світу, вартість продукції. Корисною була інформація щодо особливостей рецептур хлібобулочних і кондитерських виробів із урахуванням вимог до органічних продуктів та організації процесу їх виробництва.

Викладачі кафедри щиро вдячні шановному експерту, Dr. Martin Ehret за змістовний аналіз теми та чекають ще на одну лекцію, заплановану в проєкті. Матеріали, наведені експертом будуть використані під час підготовки лекційних занять для здобувачів, які навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». 

Опублікований: 13-04-2021
Читайте також:
Творчі професійно-спрямовані практичні заняття

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ викладачі проводять цікаві та професійно-спрямовані заняття.  8 жовтня на практичному занятті з дисципліни «Організація обслуговування» група РО-7 разом із викладачем спецдисциплін Галиною Лилак працювала активно і творчо.  Практична робота в коледжі – це навчально-пізнава...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчі професійно-спрямовані практичні заняття 09 жовтня 2020

Портал у науку відкрили першокурсники

Розвиток прогресивної та сильної країни без науки неможливий. Однак шлях винахідника непростий, він не буває без помилок і падінь. Але так і народжуються великі відкриття. На восьмому поверсі київського ТРЦ Gulliver облаштувалася Мала академія наук, де відкрито «Портал у науку 2.0». Тож, здобувачі освіти групи БТ-1-2 факультету біотехнології та ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Портал у науку відкрили першокурсники 01 листопада 2024

Твоя кров допоможе врятувати життя!

За ініціативи Профкому співробітників НУХТ спільно з Головним військовим госпіталем в університеті був організований День донора. До донації крові долучилися 75 співробітників і здобувачів освіти університету. Щиро дякуємо кожному за небайдужість і бажаємо якнайшвидшого одужання та відновлення захисникам і захисницям України. Адміністрація універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя кров допоможе врятувати життя! 23 листопада 2023

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося перше у 2023-2024 навчальному році засідання. Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч привітала усіх із початком нового навчального року та винесла на розгляд ряд поточних питань, пов’язаних із початком навчання в реаліях воєнного часу, підготовкою до акредитації освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік 30 серпня 2023