Н У Х Т

Наукові дослідження на актуальні тематики

12 липня 2023

Наукові дослідження на актуальні тематики

Відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук старшої викладачки кафедри переробки м’яса та молока Інституту післядипломної освіти НУХТ Олени Стоцької. Дослідження на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси» за спеціальністю 03.00.20 Біотехнологія (технічні науки) здобувачка готує під науковим керівництвом професора кафедри харчової хімії університету Анатолія Салюка.

Розгляд дисертаційної роботи відбувся на розширеному спільному засіданні кафедри переробки м’яса та молока та кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти.

Також до обговорення долучилися завідувач кафедри біотехнології та мікробіології нашого університету Віктор Стабніков, професорка кафедри екології Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» Аліна Дичко, завідувачка відділу біотехнології  Інституту продовольчих ресурсів  НААН України Світлана Даниленко, завідувачка відділу технології хліба та біотрансформації зернових продуктів Інституту продовольчих ресурсів  НААН України Оксана Науменко.

Науковці високо оцінили актуальність і ґрунтовність дослідження, наукову новизну та практичне значення отриманих результатів. Надавши свої зауваження т рекомендації щодо уточнення окремих позицій, присутні прийняли рішення рекомендувати представити дисертацію до захисту у спеціалізованій вченій раду після доопрацювання.

Бажаємо здобувачці успішного захисту!

Опублікований: 12-07-2023
Читайте також:
Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс»

Наші фахівці продовжують практику співпраці з АТ «Молочний альянс». За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Віталія Пономаренка ректор університету, професор Олександр Шевченко та директор ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимир Барт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс» 02 лютого 2022

Перше знайомство з біотехнологією

Днями учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти і здобувачі освіти фахових коледжів мали можливість стати студентами на день на кафедрі біотехнології і мікробіології нашого університету. У межах цієї профорієнтаційної ініціативи вони взяли участь у лабораторному занятті, на якому старша викладачка Тетяна Белемець разом зі студентами-біот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство з біотехнологією 07 жовтня 2025

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни. Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четверт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban 22 вересня 2025

Знайомство із сучасною нормативною базою для організації дитячого харчування у закладах освіти

5 березня 2024 року відбулася гостьова лекція «Нормативна документація в дитячому харчуванні для закладів освіти» начальниці відділу з питань профілактики неінфекційних захворювань та обігу наркотичних засобів Департаменту громадського здоров’я МОЗ України Тетяни Скапи, організована кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції. Лекція ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство із сучасною нормативною базою для організації дитячого харчування у закладах освіти 06 березня 2024