Н У Х Т

Наукові дослідження на актуальні тематики

12 липня 2023

Наукові дослідження на актуальні тематики

Відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук старшої викладачки кафедри переробки м’яса та молока Інституту післядипломної освіти НУХТ Олени Стоцької. Дослідження на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси» за спеціальністю 03.00.20 Біотехнологія (технічні науки) здобувачка готує під науковим керівництвом професора кафедри харчової хімії університету Анатолія Салюка.

Розгляд дисертаційної роботи відбувся на розширеному спільному засіданні кафедри переробки м’яса та молока та кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти.

Також до обговорення долучилися завідувач кафедри біотехнології та мікробіології нашого університету Віктор Стабніков, професорка кафедри екології Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» Аліна Дичко, завідувачка відділу біотехнології  Інституту продовольчих ресурсів  НААН України Світлана Даниленко, завідувачка відділу технології хліба та біотрансформації зернових продуктів Інституту продовольчих ресурсів  НААН України Оксана Науменко.

Науковці високо оцінили актуальність і ґрунтовність дослідження, наукову новизну та практичне значення отриманих результатів. Надавши свої зауваження т рекомендації щодо уточнення окремих позицій, присутні прийняли рішення рекомендувати представити дисертацію до захисту у спеціалізованій вченій раду після доопрацювання.

Бажаємо здобувачці успішного захисту!

Опублікований: 12-07-2023
Читайте також:
Виконання сучасних салонних  процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія»

Слухачі сертифікатної програми «Косметологія» опановують виконання сучасних салонних  процедур. На черговому занятті, яке відбулось 30 листопада, дівчата вивчали техніку шугарингу Шугарінг (від англ. Súgar - цукор; також епіляція цукром, карамельна епіляція, перська епіляція) - спосіб епіляції з використанням густої цукрової пасти. Цукрова епіляці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання сучасних салонних процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія» 03 грудня 2018

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 лютого 2021

Стартував конкурс на доступ до Scopus та Web of Science за кошти держбюджету

Міністерство освіти і науки почало відбір на другий цикл передплати доступу за кошти держбюджету до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science. Відповідний наказ підписала міністр освіти і науки Лілія Гриневич. Подавати заявки можуть виші та наукові установи, що знаходяться у сфері управління Міністерства. Термін прийому заявок – до 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс на доступ до Scopus та Web of Science за кошти держбюджету 22 червня 2018

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі

Секція машинобудування кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв успішно працює зі здобувачами вищої освіти в онлайн-режимі. Викладачі відповідно до розкладу проводять лекційні, практичні та лабораторні заняття, й відзначають, що переважна більшість студентів активно включилась у навчальний процес у дистанційний формі, цікавить...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі 24 вересня 2020