Н У Х Т

Вітаємо вступників до магістратури за державним замовленням із зарахуванням на навчання!

28 серпня 2024

Вітаємо вступників до магістратури за державним замовленням із зарахуванням на навчання!

Сьогодні відбулося зарахування на навчання вступників до магістратури за державним замовленням на денну та заочну форми навчання. Відповідні накази підписав ректор Олександр Шевченко.

Підтвердження вступниками до магістратури вибору місця навчання (виконання вимог до зарахування) на бюджетні місця завершилося 27 серпня. Якщо вступник/ця вчасно не виконав/ла вимоги до зарахування, то рекомендація на бюджет була анульована, а його/її заяву допущено до конкурсу на контракт. Відповідно цього року він/вона зможе вступити на навчання тільки за кошти фізичних або юридичних осіб.

Сьогодні ж розпочалося надання рекомендацій вступникам до магістратури на контракт на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції. Вони повинні будуть підтвердити вибір місця навчання не пізніше 10:00 30 серпня. Того ж дня будуть підписані накази на їх зарахування. А 31 серпня відбудеться переведення на вільні бюджетні місця вступників, зарахованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.

Вступити на небюджетні конкурсні пропозиції можна буде також під час додаткового набору, що стартує у вересні.

Наразі в університеті триває приймання заяв і документів від вступників до аспірантури. Майбутні здобувачі ступеня PhD мають час до 6 вересня.

Вся актуальні й оперативна інформація щодо вступу у 2024 році – у меню Вступнику-Вступ 2024 нашого сайту.

Опублікований: 28-08-2024
Читайте також:
Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізномані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України» 26 березня 2024

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Багаторічні тісні зв’язки поєднують НУХТ із одним зі сучасних підприємств пивоварної галузі промисловості – Бердичівським пивоварним заводом. Його продукція  широко відома в Україні, завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі усього колективу підприємства. Завод очолює випускник нашого університету Володимир Ліпецький. Фахівці підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 01 липня 2019

Другокурсники підсумовують навчання в онлайн-форматі

Нова реальність змусила всіх перейти на навчання онлайн. Дистанційна освіта є найбільш гнучкою та доступною для багатьох бажаючих отримати знання.  Але, на жаль, таке навчання підходить не для всіх спеціальностей. Ви не станете висококваліфікованим біотехнологом, лікарем чи хіміком, навчаючись онлайн. Для 100% засвоєння таких надскладних і престиж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники підсумовують навчання в онлайн-форматі 28 грудня 2020

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024