Н У Х Т

Вітаємо вступників до магістратури за державним замовленням із зарахуванням на навчання!

28 серпня 2024

Вітаємо вступників до магістратури за державним замовленням із зарахуванням на навчання!

Сьогодні відбулося зарахування на навчання вступників до магістратури за державним замовленням на денну та заочну форми навчання. Відповідні накази підписав ректор Олександр Шевченко.

Підтвердження вступниками до магістратури вибору місця навчання (виконання вимог до зарахування) на бюджетні місця завершилося 27 серпня. Якщо вступник/ця вчасно не виконав/ла вимоги до зарахування, то рекомендація на бюджет була анульована, а його/її заяву допущено до конкурсу на контракт. Відповідно цього року він/вона зможе вступити на навчання тільки за кошти фізичних або юридичних осіб.

Сьогодні ж розпочалося надання рекомендацій вступникам до магістратури на контракт на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції. Вони повинні будуть підтвердити вибір місця навчання не пізніше 10:00 30 серпня. Того ж дня будуть підписані накази на їх зарахування. А 31 серпня відбудеться переведення на вільні бюджетні місця вступників, зарахованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.

Вступити на небюджетні конкурсні пропозиції можна буде також під час додаткового набору, що стартує у вересні.

Наразі в університеті триває приймання заяв і документів від вступників до аспірантури. Майбутні здобувачі ступеня PhD мають час до 6 вересня.

Вся актуальні й оперативна інформація щодо вступу у 2024 році – у меню Вступнику-Вступ 2024 нашого сайту.

Опублікований: 28-08-2024
Читайте також:
Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

8 лютого 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Понад 40 юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили лави фахівців у сфері технології приготування харчової продукції. З-поміж цьогорічних випускників були й ті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 лютого 2019

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях

Літо – це не лише час відпочинку, а й чудова можливість для самовдосконалення в обраній професії. Наші бакалаври після завершення третього курсу навчання за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» вже мають чимало теоретичних знань і базови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях 16 вересня 2024

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020