Н У Х Т

Навчально-науковий інститут харчових технологій зустрічав провідного фахівця компанії Interstarch

03 грудня 2025

Навчально-науковий інститут харчових технологій зустрічав провідного фахівця компанії Interstarch

У перші дні грудня інженер-технолог компанії Interstarch Україна Артем Баралюк на запрошення директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко прочитав онлайн-лекцію на тему «Застосування модифікованих крохмалів Interstarch в харчовій промисловості». Заявлена тематика зацікавила багатьох здобувачів спеціальності «Харчові технології», які навчаються у бакалавраті за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», та магістрантів освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води в промислових та крафтових виробництвах».

Артем Баралюк поділився із широкою аудиторією інформацією про лінійку модифікованих крохмалів від компанії Інтерстарч Україна, яка має понад 50-літній досвід роботи з виробництва крохмалепродуктів на сучасному обладнанні трьох підприємств – «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат» (Україна), завод «Інтеркорн Корн Процесінг Індастрі» (Україна) та завод «Interstarch GMBH» (Німеччина). Артем розповів, що кожний вид крохмалю, який пропонує кампанія, пройшов технологічні випробовування у R&D лабораторіях, а також в умовах реального виробництва й адаптований під різноманітні сфери застосування в харчовій промисловості.

Лектор надав кваліфіковану професійну інформацію щодо властивостей модифікованих крохмалів із восковидної кукурудзи гарячого і холодного набухання та регулярної кукурудзи. Поділився технологічними аспектами їх використання під час виробництва молочних продуктів, соусів, кондитерських виробів та інших харчових продуктів.

Лекційний матеріал супроводжувався інтерактивною візуалізацією, яка дозволила здобувачам освіти краще зрозуміти механізм дії модифікованих крохмалів у харчових системах.

Втілюючи принципи єдності теорії і практики в освітньому процесі, лектор Артем Баралюк надав не тільки корисну теоретичну інформацію за цією тематикою, але й посилив її практичним передовим досвідом і власними науковими результатами.

Опублікований: 03-12-2025
Читайте також:
Готується до відкриття нова освітня програма «Економічна аналітика»

Активна робота щодо удосконалення та розвитку освітньо-професійних програм підготовки здобувачів усіх ступенів освіти на кафедрі економіки і права триває постійно, от і сьогодні відбулася зустріч колег із обговорення важливих питань і прийняття рішень по проєкту нової освітньої програми «Економічна аналітика», що започатковується у цьому році. Роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до відкриття нова освітня програма «Економічна аналітика» 01 квітня 2025

Високий рівень знань щодо тенденцій сучасного машинобудування демонструють здобувачі-бакалаври

11 червня 2021 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування із використанням платформи Zoom розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень знань щодо тенденцій сучасного машинобудування демонструють здобувачі-бакалаври 14 червня 2021

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 березня 2023

Організатори конкурсу «Фаворит Успіху» не обходяться без авторитетної думки фахівців НУХТ

Фахівці університету традиційно були запрошені до роботи у журі рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Наразі воно визначало переможців 2023 року. Провідна наукова співробітниця Науково-дослідної частини НУХТ Галина Дмитровська виступила експерткою у 87 номінаціях категорій «Інтернет-магазини», «Життя міста», «Засоби масової інформації», «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організатори конкурсу «Фаворит Успіху» не обходяться без авторитетної думки фахівців НУХТ 21 серпня 2024