Н У Х Т

Онлайн-захисти студентів-підприємців кафедри маркетингу

19 червня 2020

Онлайн-захисти студентів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі та викладачі кафедри маркетингу – професіонали своєї справи, а тому впевнено прямують до дистанційного завершення навчального року. Колектив кафедри і випускники дали гідну відповідь на форс-мажорні обставини та успішно провели захисти бакалаврських робіт у режимі онлайн.

Естафету захистів підхопили студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». На фінішну пряму вийшла онлайн-команда підприємців і, звісно, всі здобули призові місця.

Комісію очолила завідувачка кафедри, професор Ольга Пєтухова, членами комісії були професор Наталія Соломянюк і доценти Вікторія Стеценко, Світлана Ткачук та Аліна Бергер. Хоча захисти відбувалися дистанційно, відчувалася жива комунікація, а доповіді поєднували зрілі наукові здобутки та креативний підхід до підприємницької справи. Цікаві теми, глибокі дослідження та пропозиції, гідні «акул бізнесу», перетворили захист на справжній брейн-ринг. Інтерактивні технології дозволили максимально наблизити онлайн-спілкування до живого спілкування, а жваве обговорення та дружня атмосфера підсилили ефект реальної зустрічі.

Студенти продемонстрували високий рівень знань і практичних навичок у сфері підприємництва і торгівлі, вміння творчо та обґрунтовано вирішувати складні питання і діяти в умовах ринку як справжні підприємці.

Щирі вітання бакалаврам! Колектив кафедри чекає на них у магістратурі та сподівається незабаром побачити серед відомих людей бізнесу.

 

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 червня 2025

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття

9 листопада в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття 11 листопада 2019

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу, вона здійснюється з метою набуття здобувачами освіти виробничих навичок і навиків приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах. У нашому університеті дуже відповідально ставляться до цієї складової навчання. Тож з 1 вересня 2021 року розпочалася п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики 01 вересня 2021

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020