Н У Х Т

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології

25 березня 2020

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія», у якому традиційно беруть активну участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України ІІ тур конкурсу відбувався на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

До участі у І етапі ІІ туру конкурсу були подані понад 100 студентських наукових робіт.

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія» у 2020 році не проводилася. Переможці конкурсу визначені згідно з рішенням, прийнятим на засіданні Галузевої конкурсної комісії.

Результати – рейтинговий список учасників конкурсу, рецензії на усі роботи та роботи переможців оприлюднені на сайті Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Наша магістрантка Марина Ярош із роботою «Біоконверсія відпрацьованої олії в мікробний полісахарид етаполан для природоохоронних технологій» (керівник – професор Тетяна Пирог) стала переможницею конкурсу і відзначена Дипломом ІІ ступеня!

Вітаємо із заслуженою нагородою та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Опублікований: 25-03-2020
Читайте також:
Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

За ініціативи студради та студпрофкому Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету в коледжі вперше відбувся міський турнір із кібер-спортивної гри FIFA15 у віковій категорії „юніори”. Змагання відбулися під лозунгом –  „Будь кращим. Грай серед кращих”. У турнірі взяли участь студенти першого курсу коледжу та учні 9-х класів шкіл ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 27 лютого 2017

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою. Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми 18 вересня 2023

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

Нарешті студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології харчування» підійшли до фінішного бар’єру – захисту дипломних магістерських робіт. 13 студентів денної форми, які навчалися за державним замовленням, здобули освітній ступінь «магістр». Захист дипломних робіт проходив дуже жваво, кожний із доповідач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи 21 лютого 2017

Солідарність із Україною та українськими університетами висловлюють іноземні партнери

Університет м. Ґайзенгайм: Президент університету м. Ґайзенгайм, професор Ганс Райнер Шультц глибоко вражений і стривожений масштабами російської агресії в Україні й звертається зі словами підтримки: «Ми висловлюємо безмірну солідарність людям, яких торкнулася ця війна, нашим українським колегам, студентам, їхнім рідним та близьким. Ми хвилюємос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солідарність із Україною та українськими університетами висловлюють іноземні партнери 02 березня 2022