Н У Х Т

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів

07 грудня 2023

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів

6 грудня 2023 року для здобувачів економічних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління була організована гостьова лекція «Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення» з директором ТОВ «Гелс», засновником торгової марки «WOO» Дмитром Сліньковим.

Спікер поділився з аудиторією досвідом побудови власної кар’єри у бізнесі та практикою підприємницької діяльності, якою він займався, починаючи від поліграфічної сфери, організації конференцій до виготовлення та продажу дизайнерських меблів.

Специфіка меблевого бізнесу, процес створення унікального автентичного продукту, розроблення лінійки серійних меблів, моделі співпраці з дизайнерами, особливості формування цінової політики компанії, основні аспекти маркетингової діяльності, підвищення репутації компанії на ринку, пошук ринків збуту та побудова дилерської мережі в Україні – це лише незначна частина питань, які обговорювалися на лекції. Також слухачі мали можливість дізнатися, наскільки впливає досвід на сприйняття справи, як було сформовано команду однодумців, за допомогою яких важелів завойовано довіру українських дизайнерів.

Особливу зацікавленість у присутніх викликав досвід лектора щодо створення власного бізнесу за умови обмеженості фінансових ресурсів.

Значну частину свого виступу спікер присвятив питанням формування основних конкурентних переваг компанії (ціна, сервіс, якість, дизайн) та розроблення стратегій її розвитку, особливо стратегії просування компанії на зовнішніх ринках та її коригуванню у зв’язку з війною в Україні. Ці проблеми є досить актуальними для аспірантів спеціальності 075 «Маркетинг», які були присутні на гостьовій лекції разом із гаранткою цієї освітньо-наукової програми, професоркою Ларисою Страшинською, і сфера наукових інтересів яких пов’язана головним чином саме зі стратегічним розвитком підприємств і проблемами конкурентоспроможності.

Велика кількість запитань, які виникали у слухачів, засвідчила зацікавленість аудиторії. Лекція стала справжнім подарунком до Дня Святого Миколая для всіх присутніх! Вони вдячні пану Дмитру за цікаву зустріч і сподіваються на подальшу співпрацю!

Опублікований: 07-12-2023
Читайте також:
Профком подарував співробітникам університету незабутню подорож Львовом і Львівщиною

Минають роки і століття, а Львів і надалі приваблює своєю загадковою, багатою на події історією, цікавими будівлями та оригінальною архітектурою. У чаруючу неповторну атмосферу міста занурилися цих вихідних 58 подорожніх, які за ініціативи Профкому співробітників НУХТ, вирушили у подорож містом Лева та Львівщиною.  Ледь почало сіріти, й займатися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком подарував співробітникам університету незабутню подорож Львовом і Львівщиною 03 квітня 2018

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій

10 вересня розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій, в рамках якого працюють виставки «Inprodmash&Upakovka» та «Sweets&Bakery Ukraine». Наш університет – традиційний учасник цих масштабних галузевих форумів і співорганізатор насиченої наукової програми заходу. У церемонії урочистого відкриття взяли участь: голова Держпродпотре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій 10 вересня 2019

Моя професія – моє майбутнє!

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, к.т.н Ірина Гойко та випускниця кафедри Надія Софілканич зустрілися з учнями старших класів Мукачівської ЗОШ №7 Закарпатської області і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій. Вчителі та учні були ознайомлені зі структурою університету, ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моя професія – моє майбутнє! 05 квітня 2024