Н У Х Т

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

18 березня 2024

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей.

З привітальним словом до випускників звернулися директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, які також вручили 42 випускникам грамоти за особливі успіхи у навчанні, вагомі здобутки у науковій роботі, активну громадську діяльність.

Тепло привітали своїх вихованців і вручили їм дипломи завідувачі випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, а також гаранта бакалаврської освітньої програми, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Дипломи магістрам завідувачі кафедр вручали спільно із заступницями директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Від випускників своїм педагогам, адміністрації і співробітникам університету й інституту сердечно подякувала Ірина Медведюк.

Здобувачі молодших курсів Діана Чернявська, Надія Магден, дует «Оренда» у складі Ольги та Вікторії Орендарчук, а також танцювальні колективи підготували творчі вітання.

Цього дня Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ випустив у самостійне професійне життя 132 випускника денної форми навчання та 54 заочної. Всі вони – креативні і надзвичайно обдаровані особистості.

Бажаємо успіхів нашим випускникам!

Опублікований: 18-03-2024
Читайте також:
На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

8 лютого стартували захисти дисертацій аспірантами кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління. Цього дня своє дослідження «Інтелектуальне сценарно-синергетичне керування технологічним комплексом цукрового заводу» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління 09 лютого 2024

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти

19 березня на кафедрах технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами освіти першого та другого курсів щодо представлення та обговорення проєкту освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у редакції 2021р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають зустрічі гарантів освітніх програм зі здобувачами освіти 20 березня 2021

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді

21 лютого 2019 р. у м. Ужгород відбулася XV Обласна універсіада з футзалу серед студентів навчальних закладів I-II рівня акредитації, у якій взяли участь команди 10 коледжів. Студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ перемогли у групі Мукачівський кооперативний коледж 2:0, Хустський медичний коледж 4:0 і Хустський лісотехнічний коледж 6:0 та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумфальна перемога футзалістів Свалявського технічного коледжу НУХТ у Обласній універсіаді 22 лютого 2019

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

Стандартні схеми пошуку роботи вже не працюють. Студенти-управлінці персоналом переконались у цьому на зустрічі із Юлією Кескін, HR Business partner сервісної компанії Ezetech, що спеціалізується на розробленні проектів для американських стратапів у сфері FinTech/E-commerce/Social/Media індустрій. До того ж, Юлія – координатор спільноти iOS/Swift і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців 27 грудня 2017