Н У Х Т

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

30 березня 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатам проходження технологічної практики.

Традиційно розпочав конференцію викладач спецдисциплін, к.т.н Дмитро Стеценко, який підкреслив важливість практичного навчання при підготовці висококваліфікованих фахівців.

На конференції виступили студенти, які підготували доповіді під керівництвом викладачів коледжу. Студенти продемонстрували високий рівень підготовки та прагнення до практичного використання отриманих знань. Найбільшу зацікавленість викликала доповідь «Застосування сучасних засобів інженерії. Платформа Arduino» студентів спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сергія Обрусника та Андрія Лукьяненка.

Висока активність учасників конференції виливалася в палкі дискусії,  адже студенти різних спеціальностей мали змогу ознайомитися з доробками та результатами наукових досліджень своїх колег. Усі бажаючі задавали доповідачам запитання, висловлювали свої побажання та думки щодо заслуханої доповіді, що підкреслило зацікавлення молодої генерації не лише у напрацюваннях у власній галузі знань, але й у міждисциплінарній науково-практичній співпраці.

На конференції були присутні представники підприємств ТДВ «Охтирський хлібзавод» і ТДВ «Глухівський хлібзавод», які відзначили високий рівень знань і підготовки студентів.

 

Опублікований: 30-03-2018
Читайте також:
У Науково-технічній бібліотеці університету представлені нові надходження літератури

У Науково-технічній бібліотеці університету представлені надходження літератури, отримані фондами бібліотеки у січні 2017 року. Значну частину з них складають електроні ресурси, зокрема з організації наукової та науково-дослідної роботи, комп’ютерних наук, менеджменту, стандартизації, демографії, туризму, маркетингу, права, математики, хімії, елект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету представлені нові надходження літератури 31 січня 2017

Літературу, отриману у жовтні 2018 року, презентує Науково-технічна бібліотека університету

25-29 жовтня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету працює виставка нових надходжень, на якій представлені видання, що надійшли до бібліотеки у жовтні 2018 року. До уваги зацікавлених підручники, навчальні посібники, монографії, автореферати дисертацій із різних галузей знань, у тому числі й авторства наших викладачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літературу, отриману у жовтні 2018 року, презентує Науково-технічна бібліотека університету 25 жовтня 2018

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті

6-7 листопада 2018 року в університеті, відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України, працювала Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті 08 листопада 2018