Н У Х Т

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

30 березня 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція

29 березня 2018 року в Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася IX студентська науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатам проходження технологічної практики.

Традиційно розпочав конференцію викладач спецдисциплін, к.т.н Дмитро Стеценко, який підкреслив важливість практичного навчання при підготовці висококваліфікованих фахівців.

На конференції виступили студенти, які підготували доповіді під керівництвом викладачів коледжу. Студенти продемонстрували високий рівень підготовки та прагнення до практичного використання отриманих знань. Найбільшу зацікавленість викликала доповідь «Застосування сучасних засобів інженерії. Платформа Arduino» студентів спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сергія Обрусника та Андрія Лукьяненка.

Висока активність учасників конференції виливалася в палкі дискусії,  адже студенти різних спеціальностей мали змогу ознайомитися з доробками та результатами наукових досліджень своїх колег. Усі бажаючі задавали доповідачам запитання, висловлювали свої побажання та думки щодо заслуханої доповіді, що підкреслило зацікавлення молодої генерації не лише у напрацюваннях у власній галузі знань, але й у міждисциплінарній науково-практичній співпраці.

На конференції були присутні представники підприємств ТДВ «Охтирський хлібзавод» і ТДВ «Глухівський хлібзавод», які відзначили високий рівень знань і підготовки студентів.

 

Опублікований: 30-03-2018
Читайте також:
Принципи та технології сталої індустрії від експерта

Для здобувачів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління у рамках вивчення дисципліни «Стратегія цифровізації підприємств» відбулася гостьова лекція «Принципи та технології сталої індустрії», яку прочитав експерт в області впровадження FinTech та Blockchain-технологій в Індустрії 4.0/5.0, СЕО компанії «482.solutions» Роман ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи та технології сталої індустрії від експерта 05 грудня 2023

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти

Студентські науково-практичні конференції є важливою складовою організації освітнього процесу у навчально-науковому комплексі нашого університету. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася студентська науково-практична конференція «Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації». В умовах воєнного стану в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти 15 червня 2022

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Інтенсифікація структурних змін, що відбуваються у харчовій промисловості України, визначає попит на фахівців нової формації, які здатні успішно реалізовувати виробничі завдання щодо створення продукції оздоровчого та профілактичного призначення для населення України. Тенденції розвитку ринку праці та високі вимоги працедавців до підготовки молодих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 31 січня 2022

STEM без кордонів: про роль жінок у науці й технологіях

27 вересня 2025 року асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко долучилася до онлайн-заходу «The role of women in the world of Technology. Equality», організованого ініціативою «Посли європейської молоді в Україні» (YEAs). Спікерки заходу – відомі науковиці, експертки з між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

STEM без кордонів: про роль жінок у науці й технологіях 29 вересня 2025