Н У Х Т

Перемоги наших плавців

26 травня 2023

Перемоги наших плавців

24 травня у басейні спорткомплексу нашого університету відбулися змагання з плавання серед збірних команд закладів вищої освіти, розташованих на території Голосіївського району м. Києва, що проводив відділ у справах молоді та спорту Голосіївської РДА .

До участі у змаганнях долучилися команди НУХТ, КМАМ імені Р. М. Глієра, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії СБ України, Міжрегіональної академії управління персоналом

Спортсмени змагалися у категоріях: 50 м «вільний стиль», 50 м «брас», 50 м «батерфляй», 50 м «на спині» та естафета 4х50м вільним стилем.

Наші здобувачі освіти гідно виступили у змаганнях і вибороли призові місця. Студент Навчально-наукового інституту економіки і управління (група МН4-6л) Владислав Адаменко зайняв 2 місце у категорії «брас» і 3 місце у категорії «кроль на спині».

Абсолютною чемпіонкою змагань стала здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Євгенія Жукова (група 1-9а), яка виборола перші місця у категоріях «вільний стиль» і «брас».

У командній першості наші плавці і плавчині посіли третє місце з 233 очками.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові вершини!

Опублікований: 26-05-2023
Читайте також:
Репозитарій НУХТ – на лідируючих позиціях

За підсумками літнього рейтингу репозитаріїв Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 139-те місце у світі серед понад 4 тисяч учасників, 6 місце серед репозитаріїв України і 1 місце серед столичних. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій НУХТ – на лідируючих позиціях 24 серпня 2022

В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 липня 2021

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі 10 березня 2025

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021