Н У Х Т

Перемоги наших плавців

26 травня 2023

Перемоги наших плавців

24 травня у басейні спорткомплексу нашого університету відбулися змагання з плавання серед збірних команд закладів вищої освіти, розташованих на території Голосіївського району м. Києва, що проводив відділ у справах молоді та спорту Голосіївської РДА .

До участі у змаганнях долучилися команди НУХТ, КМАМ імені Р. М. Глієра, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії СБ України, Міжрегіональної академії управління персоналом

Спортсмени змагалися у категоріях: 50 м «вільний стиль», 50 м «брас», 50 м «батерфляй», 50 м «на спині» та естафета 4х50м вільним стилем.

Наші здобувачі освіти гідно виступили у змаганнях і вибороли призові місця. Студент Навчально-наукового інституту економіки і управління (група МН4-6л) Владислав Адаменко зайняв 2 місце у категорії «брас» і 3 місце у категорії «кроль на спині».

Абсолютною чемпіонкою змагань стала здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Євгенія Жукова (група 1-9а), яка виборола перші місця у категоріях «вільний стиль» і «брас».

У командній першості наші плавці і плавчині посіли третє місце з 233 очками.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові вершини!

Опублікований: 26-05-2023
Читайте також:
Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ 17 грудня 2018

Як відбувається переведення на вільні місця бюджету

Для переведення на бюджетні місця вступники спочатку обов’язково мають бути зараховані на контракт за відповідною спеціальністю. Переведення вступників на вакантні місця бюджету триватиме до 18 серпня й здійснюватиметься на місця в рейтингових списках, право вступу на які не використали рекомендовані до зарахування на них вступники. За всіма спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відбувається переведення на вільні місця бюджету 11 серпня 2023

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

Ми продовжуємо освітню співпрацю з Корапорацією «Артеріум», і сьогодні всі бажаючі мали можливість відвідати гостьову онлайн-лекцію «Бренд роботодавця» керівниці Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Анни Єгорової. Фахівчиня дала відповіді питання, що таке бренд роботодавця і навіщо він компанії (неймовірно, як багато ми не знали про р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» 23 листопада 2023

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

Початок весни 2025 року приніс вагомий здобуток до скарбнички перемог здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій. 5 березня в університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології», у якому брали участь 46 здобувачів. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології м'яса i...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок весни – початок досягнення професійних вершин! 10 березня 2025