Н У Х Т

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

23 травня 2025

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася добра традиція – презентація магістрантами результатів дослідження, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум».

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» уперше пробують свої сили щодо самостійного дослідження – літературний пошук, постановка та реалізація експерименту, опрацювання отриманих результатів дослідження, оптимізація, формування висновків і підсумкової роботи. Зазначений підхід дозволяє підготувати магістрантів до виконання та успішного захисту майбутньої кваліфікаційної роботи.

Змішана форма навчання – ідеальна для цієї навчальної дисципліни, адже у дистанційному форматі зручно здійснювати літературний пошук згідно з темою науково-дослідної роботи. А під час офлайн-навчання здобувачі освіти виконують експериментальні дослідження в лабораторії кафедри експертизи харчових продуктів.

Дискусія, яка виникає після презентації кожного здобувача, дозволяє скоригувати як майбутню тему кваліфікаційної роботи, так і зміст досліджень по ній.

Щорічне проведення такого наукового семінару дозволяє підтримувати на належному рівні студентську науку та науковий рівень кваліфікаційних робіт магістрантів за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 23-05-2025
Читайте також:
Фахові коледжі НУХТ – лідери за популярністю серед вступників

Інформаційний ресурс ОСВІТА.UA склав рейтинг 100 українських коледжів, найбільш популярних серед вступників 2024 року. При ранжуванні враховувалися всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційного рівня фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) і повної загальної середньої освіти (11 клас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахові коледжі НУХТ – лідери за популярністю серед вступників 19 серпня 2024

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів

Видавництвом «ТЕХ МЕДІА ГРУП» для забезпечення зручності у користуванні базою нормативно-правових актів і шаблонів документів був розроблений віртуальний компакт-диск до видань «Екологічна безпека підприємства»,  «Контроль якості та безпечності харчової продукції» та «Санітарно-епідеміологічні вимоги для харчової промисловості та громадського харчу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів 31 січня 2020

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрівся зі студентами київського коледжу

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук зустрівся зі здобувачами освітнього ступеню «молодший спеціаліст» Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненими зі спеціальностями нашого університету – 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 151 «Автоматизація та комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрівся зі студентами київського коледжу 24 грудня 2019

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 вересня 2020