Н У Х Т

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

23 травня 2025

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася добра традиція – презентація магістрантами результатів дослідження, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум».

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» уперше пробують свої сили щодо самостійного дослідження – літературний пошук, постановка та реалізація експерименту, опрацювання отриманих результатів дослідження, оптимізація, формування висновків і підсумкової роботи. Зазначений підхід дозволяє підготувати магістрантів до виконання та успішного захисту майбутньої кваліфікаційної роботи.

Змішана форма навчання – ідеальна для цієї навчальної дисципліни, адже у дистанційному форматі зручно здійснювати літературний пошук згідно з темою науково-дослідної роботи. А під час офлайн-навчання здобувачі освіти виконують експериментальні дослідження в лабораторії кафедри експертизи харчових продуктів.

Дискусія, яка виникає після презентації кожного здобувача, дозволяє скоригувати як майбутню тему кваліфікаційної роботи, так і зміст досліджень по ній.

Щорічне проведення такого наукового семінару дозволяє підтримувати на належному рівні студентську науку та науковий рівень кваліфікаційних робіт магістрантів за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 23-05-2025
Читайте також:
З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка

Гостьових лекцій багато не буває, особливо на актуальні теми та з чудовими і компетентними спікерами. Щойно завершилася зустріч на тему «Європейські підходи до оподаткування та податкова культура країн ЄС» із к.е.н., доценткою кафедри адміністрування податків Державного податкового університету Тетяною Тучак. Лекція відбулася в рамках виконання Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка 31 березня 2025

Які скіли потрібно мати аналітику даних…

25 жовтня відбулася гостьова лекція «Професія – аналітик даних» старшого викладача кафедри інформаційних систем, штучного інтелекту та кібербезпеки Михайла Грами у Верблянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня Яворівського району Львівської області Михайло Грама розповів старшокласникам про завдання, переваги та особливості роботи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Які скіли потрібно мати аналітику даних… 25 жовтня 2024

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

До дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ підготували онлайн-виставку видань із галузевого машинобудування, інжинірингу харчових і біотехнологічних виробництв, технологічного обладнання харчових і фармацевтичних виробництв за період з 2000-2021 рр., що знаходяться у фондах бібліо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 18 січня 2022

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка підвели підсумки діджитал-флешмобу до Дня вишиванки. Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу і символ нашої єдності. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність, автентичність, самобутність, зберігаємо традиції. Здобувачі освіти, вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 21 травня 2024