Н У Х Т

Свої цифрові навички покращують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

13 грудня 2021

Свої цифрові навички покращують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко долучилася до онлайн-курсу підвищення кваліфікації «Покращення цифрових навичок викладачів та управлінського персоналу закладів профтехосвіти».

Курс проводився в рамках співпраці БО «Центр освітніх ініціатив» (м. Львів) і проєкту «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» та мав на меті підвищити рівень цифрової компетентності викладачів. Протягом восьми тижнів були висвітлені та опрацьовані наступні теми: поняття змішаного навчання та огляд сервісів для синхронного й асинхронного викладання, як перевести свій курс чи викладання свого предмету у змішаний формат, структурування курсу на платформах для організації освітнього процесу, переваги інтерактивного навчання, інтерактивне навчання в синхронному режимі онлайн, створення ефекту присутності для здобувачів освіти, онлайн-сервіси та застосунки для організації інтерактивного синхронного навчання, переваги асинхронного навчання, робота з сервісами зі створення вправ (LearningApps, Google Slides, World wall, Genial.ly), створення інформаційно-презентаційних навчальних матеріалів для змішаного навчання, академічна доброчесність та авторське право, як ефективно оцінити студентів в умовах змішаного навчання, набір онлайн-сервісів для здійснення оцінювання, поняття формувального оцінювання та ін.

Слухачам із різних куточків України пропонувалися безліч практичних вправ, а домашні завдання між заняттями були спрямовані на продовження навчання за темою заняття та закріплення пройденого матеріалу. Крім того, отримані знання можуть бути адаптовані для продовження навчання на базі закладів освіти разом із колегами та покращення ефективності змішаного/онлайнового навчання, викликаного посиленням карантину.

Після закінчення курсу та успішного проходження тестів старша викладачка отримала сертифікат, що засвідчує підвищення кваліфікації обсягом 18,75 годин (0,63 кредиту ЄКТС).

Опублікований: 13-12-2021
Читайте також:
Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування». Екзаменаційна комісія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр» 16 лютого 2022

Плідна профорієнтаційна співпраця

Зовсім нещодавно відбувся черговий зимовий День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК), а профорієнтаційна робота на факультеті не збавляє обертів. 4 лютого 2021 року команда викладачів і студентів провела ще одну онлайн-зустріч у Zoom із потенційними вступниками – учнями комунального закладу НВК «СШ І-ІІ ступенів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна профорієнтаційна співпраця 05 лютого 2021

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки приймає колег на стажування

Напередодні Різдва колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого радо приймав гостю і колегу з міста Харкова. У рамках стажування кафедру відвідала завідувачка кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування Державного біотехнологічного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки приймає колег на стажування 26 грудня 2024

Плідна поїздка до Словаччини

З 25 по 27 січня заступник директора Свалявського технічного коледжу НУХТ Василь Лизанець і викладач Одарка Пичкар у складі української делегації взяли участь у Міжнародному гастрономічному ярмарку, який відбувся в місті Братіслава Словацької Республіки. На  ярмарку були представлені комплексні пропозиції для гастрономії та готельної індустрії від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна поїздка до Словаччини 30 січня 2018