Н У Х Т

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

18 march 2024

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей.

З привітальним словом до випускників звернулися директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, які також вручили 42 випускникам грамоти за особливі успіхи у навчанні, вагомі здобутки у науковій роботі, активну громадську діяльність.

Тепло привітали своїх вихованців і вручили їм дипломи завідувачі випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, а також гаранта бакалаврської освітньої програми, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Дипломи магістрам завідувачі кафедр вручали спільно із заступницями директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Від випускників своїм педагогам, адміністрації і співробітникам університету й інституту сердечно подякувала Ірина Медведюк.

Здобувачі молодших курсів Діана Чернявська, Надія Магден, дует «Оренда» у складі Ольги та Вікторії Орендарчук, а також танцювальні колективи підготували творчі вітання.

Цього дня Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ випустив у самостійне професійне життя 132 випускника денної форми навчання та 54 заочної. Всі вони – креативні і надзвичайно обдаровані особистості.

Бажаємо успіхів нашим випускникам!

Published on: 18-03-2024
Read also:
Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

24 січня в HUB4.0 відбулися чергові збори Асоціації промислових підприємств автоматизації (АППАУ), де були затверджені головні підсумки роботи Асоціації в 2018 році та намічені плани розвитку в 2019-му. Нагадаємо, що НУХТ входить до Асоціації з моменту її створення в якості академічного члену. На зборах наш університет представляли викладачі кафед...

READ YOURSELF

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками 31 january 2019

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

READ YOURSELF

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 october 2020

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Зазвичай у середині осені в Україні відбувається досить знаменна подія – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo». Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, саніт...

READ YOURSELF

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 18 october 2022

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

Здобувачі-менеджери персоналу, третьокурсниця бакалаврату Альбіна Горобець (група МП3-8) і першокурсник магістратури Максим Пилипенко (група МП-1-8М) виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модератором заходу була кафедра менеджменту ...

READ YOURSELF

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту 14 may 2024