Н У Х Т

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

18 march 2024

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей.

З привітальним словом до випускників звернулися директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, які також вручили 42 випускникам грамоти за особливі успіхи у навчанні, вагомі здобутки у науковій роботі, активну громадську діяльність.

Тепло привітали своїх вихованців і вручили їм дипломи завідувачі випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, а також гаранта бакалаврської освітньої програми, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Дипломи магістрам завідувачі кафедр вручали спільно із заступницями директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Від випускників своїм педагогам, адміністрації і співробітникам університету й інституту сердечно подякувала Ірина Медведюк.

Здобувачі молодших курсів Діана Чернявська, Надія Магден, дует «Оренда» у складі Ольги та Вікторії Орендарчук, а також танцювальні колективи підготували творчі вітання.

Цього дня Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ випустив у самостійне професійне життя 132 випускника денної форми навчання та 54 заочної. Всі вони – креативні і надзвичайно обдаровані особистості.

Бажаємо успіхів нашим випускникам!

Published on: 18-03-2024
Read also:
Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю. Підготовка відбулася оперативно. На зі...

READ YOURSELF

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу 29 november 2019

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

19 листопада 2024 р. на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції завітали учні  київського ліцею №241 «Голосіївський», де їх гостинно зустріли деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, професорка На...

READ YOURSELF

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування 20 november 2024

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

5 березня в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого востаннє вітали цьогорічних випускників-магістрів денної та заочної форми навчання. Позаду яскраві, часом напружені роки студентського життя, попереду – незвіданий шлях у самостійне професійне життя, і путівку у нього – диплом, отримували схвильовані магістри з рук...

READ YOURSELF

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 05 march 2020