Н У Х Т

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

18 march 2024

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей.

З привітальним словом до випускників звернулися директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, які також вручили 42 випускникам грамоти за особливі успіхи у навчанні, вагомі здобутки у науковій роботі, активну громадську діяльність.

Тепло привітали своїх вихованців і вручили їм дипломи завідувачі випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, а також гаранта бакалаврської освітньої програми, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Дипломи магістрам завідувачі кафедр вручали спільно із заступницями директора інституту Інною Карпович, Анастасією Пухляк та Оленою Супрун-Крестовою.

Від випускників своїм педагогам, адміністрації і співробітникам університету й інституту сердечно подякувала Ірина Медведюк.

Здобувачі молодших курсів Діана Чернявська, Надія Магден, дует «Оренда» у складі Ольги та Вікторії Орендарчук, а також танцювальні колективи підготували творчі вітання.

Цього дня Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ випустив у самостійне професійне життя 132 випускника денної форми навчання та 54 заочної. Всі вони – креативні і надзвичайно обдаровані особистості.

Бажаємо успіхів нашим випускникам!

Published on: 18-03-2024
Read also:
Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

8 листопада 2023 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів за участі ТОВ «Хр. Хансен Україна», яке є офіційним представником данської компанії Chr. Hansen A/S, відбулося семінарське заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу навчання освітньо-професійної програми «Технологі...

READ YOURSELF

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна» 09 november 2023

Відчуваємо підтримку іноземних колег!

Сьогодні в нашому університеті гаряче. З самого ранку розпочалися засідання численних секцій нашої традиційної, цього року ювілейної, 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Ми отримуємо вітання від наших добрих друзів, багаторічни...

READ YOURSELF

Відчуваємо підтримку іноземних колег! 11 april 2024

Профком співробітників НУХТ вітає з новорічними святами

Шановні члени профспілки НУХТ та колеги! Профком НУХТ щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай Новий рік та світла Різдвяна зоря подарують вам і вашим рідним міцне здоров’я, мир, успіх, родинне щастя, достаток та благополуччя. Хай принесуть новорічні свята радісний настрій на весь рік і краще майбутнє, додадуть сил і наснаги та впевне...

READ YOURSELF

Профком співробітників НУХТ вітає з новорічними святами 24 december 2021

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Укладачі «зарплатного» рейтингу зазначають, що компанії, що брали участь у дванадцятому рейтингу вишів «Грошей», неохоче оціню...

READ YOURSELF

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців 19 august 2019