Н У Х Т

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація»

25 березня 2025

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація»

24 березня студенти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» взяли участь в онлайн-лекції на тему «Сир і вино: ідеальна гастрономічна пара у незвичному світлі» блогерки і гастроентузіастки, власниці Телеграм-каналу «І це прекрасно» Анастасії Середи.

Лекція була присвячена сучасним тенденціям у поєднанні сиру та вина, а також ролі крафтових виробників у формуванні нових гастрономічних трендів.

Анастасія розповіла про сучасні варіації поєднання сиру та вина; запропонувала власні рецепти гастрономічних пар; акцентувала увагу на ролі крафтових виробників у створенні унікальних продуктів і проаналізувала загальні тренди у сфері гастрономії.

Лекція була дуже інформативною та корисною для студентів, які навчаються за спеціальністю «Туризм і рекреація». Вона допомогла їм розширити свої знання про гастрономічний туризм і навчитися створювати унікальні гастрономічні враження для туристів.

Наші слухачі вдячні Анастасії Середі за цікавий і пізнавальний захід.

Опублікований: 25-03-2025
Читайте також:
ЕК у Кам’янець-Подільській філії НУХТ очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційної комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЕК у Кам’янець-Подільській філії НУХТ очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 лютого 2021

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт

Сьогодні о 18:00 завершується виконання вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендацію на бюджет, вимог до зарахування. У тих, хто це зробив, статус заяви в електронному кабінеті змінився на «Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням)». Усі інші заяви таких вступників автоматично отримали статус «Деактивовано (у з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт 08 серпня 2024

Завершується приймання заяв на вступ на бакалавра

Сьогодні о 18:00 завершиться приймання заяв до закладів вищої освіти на бюджет і контракт для вступу на бакалавра. Після закінчення приймання заяв заклади освіти можуть проводити додатковий набір лише на контракт. Тож не зволікайте! Нагадуємо, вісім спеціальностей нашого університету мають особливу підтримку держави: - «Прикладна механіка», «Гал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується приймання заяв на вступ на бакалавра 31 липня 2023

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021