Н У Х Т

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація»

25 березня 2025

Створювати унікальні гастрономічні враження вчаться здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація»

24 березня студенти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» взяли участь в онлайн-лекції на тему «Сир і вино: ідеальна гастрономічна пара у незвичному світлі» блогерки і гастроентузіастки, власниці Телеграм-каналу «І це прекрасно» Анастасії Середи.

Лекція була присвячена сучасним тенденціям у поєднанні сиру та вина, а також ролі крафтових виробників у формуванні нових гастрономічних трендів.

Анастасія розповіла про сучасні варіації поєднання сиру та вина; запропонувала власні рецепти гастрономічних пар; акцентувала увагу на ролі крафтових виробників у створенні унікальних продуктів і проаналізувала загальні тренди у сфері гастрономії.

Лекція була дуже інформативною та корисною для студентів, які навчаються за спеціальністю «Туризм і рекреація». Вона допомогла їм розширити свої знання про гастрономічний туризм і навчитися створювати унікальні гастрономічні враження для туристів.

Наші слухачі вдячні Анастасії Середі за цікавий і пізнавальний захід.

Опублікований: 25-03-2025
Читайте також:
До популяризації природничих наук долучаються викладачі кафедри фізики

У рамках популяризації природничих наук, згідно з рішенням МОН України, викладачі кафедри фізики беруть участь у різних заходах. Зокрема, доцент Михайло Лазаренко долучився до участі в Міжнародній методичній конференції в Стокгольмі, де представив доповідь «Формування природничих компетентностей при розв’язуванні задач природничого циклу». 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До популяризації природничих наук долучаються викладачі кафедри фізики 07 грудня 2021

Основи розроблення лікарських засобів опановували магістри-біотехнологи разом із фахівцем корпорації «Артеріум»

За вікном весна, починає пригрівати сонце… Зазвичай у такий період студентів можна зустріти в парку на лавці, а не на лекції за партою. Але це абсолютно не стосується магістрів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, адже лектор Інна Лич попіклувалась, аби зацікавити студентів і зробити лекції захопливими і пізнавальними. Заміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи розроблення лікарських засобів опановували магістри-біотехнологи разом із фахівцем корпорації «Артеріум» 09 квітня 2019

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики

У період дистанційного навчання кафедра фізики працює на повну потужність. Зокрема, завідувач кафедри Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк взяли участь у роботі круглого столу «СТОП Фальсифікат. Мед. Державний контроль за якістю та безпечністю меду», організованого ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» і присвяченого б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики 27 січня 2020

Здибанка на кафедрі експертизи

Вчора на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася цікава подія – «здибанка», присвячена зустрічі здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» кафедри з її випускникницями – інженеркою з якості компанії «Карлсберг» Юлією Просянко та фахівчинею відділу контролю якості компанії «НОВУС» Яною Коваленко. На зустрічі були присутні студенти третього і ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здибанка на кафедрі експертизи 04 жовтня 2024