24 березня студенти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» взяли участь в онлайн-лекції на тему «Сир і вино: ідеальна гастрономічна пара у незвичному світлі» блогерки і гастроентузіастки, власниці Телеграм-каналу «І це прекрасно» Анастасії Середи.
Лекція була присвячена сучасним тенденціям у поєднанні сиру та вина, а також ролі крафтових виробників у формуванні нових гастрономічних трендів.
Анастасія розповіла про сучасні варіації поєднання сиру та вина; запропонувала власні рецепти гастрономічних пар; акцентувала увагу на ролі крафтових виробників у створенні унікальних продуктів і проаналізувала загальні тренди у сфері гастрономії.
Лекція була дуже інформативною та корисною для студентів, які навчаються за спеціальністю «Туризм і рекреація». Вона допомогла їм розширити свої знання про гастрономічний туризм і навчитися створювати унікальні гастрономічні враження для туристів.
Наші слухачі вдячні Анастасії Середі за цікавий і пізнавальний захід.