Н У Х Т

Здобувачки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниці Міжнародного конкурсу стартапів

29 березня 2024

Здобувачки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниці Міжнародного конкурсу стартапів

Здобувачки освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Вікторія Ковальчук та Ганна Тімченко – переможниці ІІ туру (фіналу) Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge».

Підведення підсумків та оголошення переможців відбулося 27 березня 2024 року під час проведення фіналу конкурсу в Державному торговельно-економічному університеті за результатами оцінювання стартап-проєктів конкурсною комісією на підставі їхнього публічного захисту.

Метою конкурсу «TourSystemUkrChallenge» є підтримання обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у закладах вищої освіти.

Юні науковиці спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук на високому рівні представили результати своїх наукових досліджень, фахово відповіли на всі запитання членів журі. Здобувачка бакалаврського рівня Вікторія Ковальчук і здобувачка магістерського рівня Ганна Тімченко були нагородженні дипломами І ступеня.

Вдячні нашим талановитим студенткам за гідне представлення університету та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка на Міжнародному конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge»!

Опублікований: 29-03-2024
Читайте також:
Розпочалася переддипломна практика магістрантів

З понеділка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почалася двотижнева переддипломна практика магістрантів. Одна з груп здобувачів під керівництвом доцентки Анастасії Деренівської проходить її на ТОВ «НВП ІНТА», де здобувачі мають виняткову можливість здобути практичний досвід іа долучитися до створення різних зразків пакувального обладнанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася переддипломна практика магістрантів 08 листопада 2023

Важливі аспекти на зустрічі гаранта ОП «Технології харчування» з першокурсниками

На початку 2025-2026 навчального року гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» бакалаврського рівня, д.т.н., професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін провів організаційні збори зі здобувачами освіти першого курсу. Гарант детально ознайомив першокурсни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі аспекти на зустрічі гаранта ОП «Технології харчування» з першокурсниками 16 вересня 2025

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

У рамках Національного чемпіонату з обсмажування кави 2019, який відбувся 10-11 серпня 2019 року на Арт-заводі Платформа, пройшов авторський чемпіонат із колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship. Участь у турнірі взяли 20 бариста. Чемпіонат спрямований на розвиток культури споживання колд-брю. Змагання проходить в один етап, у якому учасники през...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю 13 серпня 2019

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка відбулася звітно-виборча конференція профспілкового бюро

29 жовтня 2024 року відбулася звітно-виборча конференція факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка, у профспілковому підрозділі якого станом на 28 жовтня 2024 року перебуває 51 член профспілки: - профгрупа кафедри готельно-ресторанної справи – 17 осіб;- профгрупа кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка відбулася звітно-виборча конференція профспілкового бюро 30 жовтня 2024