Н У Х Т

Отримувати кращі результати для забезпечення міжнародних стандартів якості освіти прагнуть викладачі кафедри маркетингу

08 листопада 2018

Отримувати кращі результати для забезпечення міжнародних стандартів якості освіти прагнуть викладачі кафедри маркетингу

Забезпечення якості освіти обумовлюється розширенням компетенції професійно-викладацького складу нашого університету. Яскравим зразком постійного саморозвитку є кафедра маркетингу.

Доцент кафедри Вікторія Стеценко відвідала черговий тренінг проекту «Медіа Мозок», організований провідним телеканалом України «СТБ». Захід спрямований на опанування сучасних методик тайм-менеджменту та вивчення моделей формування ефективного дня.

Спікер тренінгу Валерія Ільїна, що є провідним в країні фахівцем у HR, поділилася практичним досвідом управління робочими завданнями, зробила детальний аналіз сучасних поглядів на тайм-менеджмент, організувала командну роботу щодо планування та допомогла в пошуку шляхів оптимізації звичної кожному учаснику діяльності.

Прагнення викладачів університету до розвитку демонструє високий рівень самосвідомості, готовність до змін середовища та прагнення отримувати кращі результати з метою підтримки міжнародних стандартів якості освіти.

Отримані знання з тайм-менеджменту будуть застосовані Вікторією Стеценко у викладацькій та науковій роботі.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення». Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході зас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 28 листопада 2018

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І саме це підтвердили студенти груп 21-ТХ і 22-ТХ спеціальності «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) під час кваліфікаційного іспиту. Зранку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму 27 липня 2018

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика

З  4 вересня 2018 року в нашому університеті розпочалася практика у студентів денної форми навчання. Для технологів у цьому році практика організована з урахуванням усіх вимог роботодавців та очікувань студентів швидко знайти роботу після закінчення університету. Студенти спеціальності «Біотехнологія продуктів бродіння і виноробства» проходять три...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика 05 вересня 2018

Професійно й креативно вирішують проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку випускники-бакалаври

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н, доцент Дарія Басюк. До складу комісії також увійшли: к.е.н. Наталія Погуда, к.ф-м..н Тетяна Примак, к.г.н. Людмила Мельни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно й креативно вирішують проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку випускники-бакалаври 21 червня 2018