Н У Х Т

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

08 жовтня 2020

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 жовтня відбувся гостьовий лекторій для студентів-першокурсників у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» від стейкхолдера, начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової.

«Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Колектив випускової кафедри неймовірно вдячний керівництву підприємства, а також відповідальній від кафедри, доцентці Олені Шидловській за організацію виробничої практики студентів 4 курсу у цей непростий для вітчизняного готельного господарства час і протиепідемічні заходи у зв’язку з пандемією.

Наші старшокурсники змогли дізнатися про високий рівень обслуговування, професіоналізм й індивідуальний підхід до кожного гостя для максимального комфорту у службах одного з кращих 4-зіркових готелів, а першокурсники під час лекторію – все про філософію гостинності.

Фахівець підтримувала активну комунікацію з аудиторією, розпочавши з опитування, як здобувачі обрали спеціальність, і поділилася своєю особистою історією успіху у професії.

Слухачі лекторію ніби побували у службах готельного підприємства – зустрічали гостя і розміщували у номери різних категорій, від бізнес до Президентського люкса, організовували room-service і харчування у закладах ресторанного господарства при готелі, бізнес-заходи у конференц-залах, кава-брейки і бенкети-фуршети.

Викладачів кафедри готельно-ресторанної справи не може не засмучувати, що у зв’язку з карантинними обмеженнями участь у заході змогла взяти обмежена кількість здобувачів, адже після такого лекторію розумієш цінність гостинності, з’являється мотивація і впевненість в успішній професійній реалізації в індустрії.

Спікер наголосила, що від здобувачів, як майбутніх фахівців з гостинності, буде залежати формування туристичного бренду нашої країни.

Лекторій від стейкхолдера був надихаючим і зарядженим любов’ю до професії.

Після бурхливих овацій першокурсників, лекторка навчальної дисципліни «Основи гостинності», доцентка Віта Цирульнікова оголосила подяку в.о. ректора НУХТ Тамарі Коростильовій і директору ТОВ «БК Квадр» готель «Президент» Оксані Доліненко за плідну співпрацю, високий професіоналізм і вагомий внесок у підготовку фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи і студенти з нетерпінням чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 08-10-2020
Читайте також:
Методики якості

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна продовжується навчальний процес і проведення ознайомлювально-виробничої практики для студентів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Цього разу студенти груп ТІ-2-9, ТІ-2-10 у супроводі старшого викладача кафедри Інни Ноздрюхіної та асистента кафедри Тетяни Тракало відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики якості 24 січня 2018

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти

Здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»18 жовтня 2022 року відвідали майстер-клас у вигляді вебінару «Мистецтво інвестування» від представників Freedom Broker і запрошених ними фінансових інфлюенсерів. Під час заходу лектори розібрали питання: як мінімізувати вплив кризи та які інструменти фондовог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво інвестування опановували першокурсники-фінансисти 20 жовтня 2022

Участь кафедри маркетингу у World Food Ukraine-2024

29-31 жовтня 2024 року у Міжнародному виставковому центрі відбулася значна подія для шанувальників ритейлу – виставка World Food Ukraine 2024. Крім великої експозиції, форум мав насичену ділову й наукову програми, до участі у яких були запрошені фахівці нашого університету. Зокрема доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва взяла участь у якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь кафедри маркетингу у World Food Ukraine-2024 31 жовтня 2024

Від таблетки до пігулки: здобувачі опановують методи визначення якісних характеристик

Тверда лікарська форма – найбільш поширена з усіх лікарських форм, найзручніша у застосуванні та зберіганні. Але скільки праці вкладено в її виготовлення! І якщо на виробництві ця праця майже повністю є автоматизованою, що пояснюється вимогами GMP, то методи контролю таблеток зазвичай виконуються співробітниками лабораторії власноруч. Саме ці метод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від таблетки до пігулки: здобувачі опановують методи визначення якісних характеристик 06 червня 2023