Н У Х Т

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

08 жовтня 2020

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 жовтня відбувся гостьовий лекторій для студентів-першокурсників у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» від стейкхолдера, начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової.

«Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Колектив випускової кафедри неймовірно вдячний керівництву підприємства, а також відповідальній від кафедри, доцентці Олені Шидловській за організацію виробничої практики студентів 4 курсу у цей непростий для вітчизняного готельного господарства час і протиепідемічні заходи у зв’язку з пандемією.

Наші старшокурсники змогли дізнатися про високий рівень обслуговування, професіоналізм й індивідуальний підхід до кожного гостя для максимального комфорту у службах одного з кращих 4-зіркових готелів, а першокурсники під час лекторію – все про філософію гостинності.

Фахівець підтримувала активну комунікацію з аудиторією, розпочавши з опитування, як здобувачі обрали спеціальність, і поділилася своєю особистою історією успіху у професії.

Слухачі лекторію ніби побували у службах готельного підприємства – зустрічали гостя і розміщували у номери різних категорій, від бізнес до Президентського люкса, організовували room-service і харчування у закладах ресторанного господарства при готелі, бізнес-заходи у конференц-залах, кава-брейки і бенкети-фуршети.

Викладачів кафедри готельно-ресторанної справи не може не засмучувати, що у зв’язку з карантинними обмеженнями участь у заході змогла взяти обмежена кількість здобувачів, адже після такого лекторію розумієш цінність гостинності, з’являється мотивація і впевненість в успішній професійній реалізації в індустрії.

Спікер наголосила, що від здобувачів, як майбутніх фахівців з гостинності, буде залежати формування туристичного бренду нашої країни.

Лекторій від стейкхолдера був надихаючим і зарядженим любов’ю до професії.

Після бурхливих овацій першокурсників, лекторка навчальної дисципліни «Основи гостинності», доцентка Віта Цирульнікова оголосила подяку в.о. ректора НУХТ Тамарі Коростильовій і директору ТОВ «БК Квадр» готель «Президент» Оксані Доліненко за плідну співпрацю, високий професіоналізм і вагомий внесок у підготовку фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи і студенти з нетерпінням чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 08-10-2020
Читайте також:
У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося практично-семінарське заняття з охорони праці

З метою засвоєння теоретичних знань студентів і реалізації робочого плану заходів з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2018 році, що проходить під девізом «Захищене і здорове покоління», 10 травня у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося цікаве практично-семінарське заняття з охорони праці, в якому, крім викладачів, предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося практично-семінарське заняття з охорони праці 11 травня 2018

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету

28 липня 2022 року Україна вперше відзначила День Української Державності, встановлений Указом Президента з метою вшанування видатного державотворця, князя Володимира Великого, а також як засвідчення поваги до видатних українців – Тараса Шевченка, Миколи Костомарова, Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Івана Франка, Лесі Українки, Михайла Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету 29 липня 2022

На базі університеті відбувся семінар МОН і Держенергоефективності щодо підвищення енергоефективності вишів

Як здійснити комплексну термомодернізацію університету за кошти ЕСКО-інвестора (Energy Service Company, компанія з надання енергетичних послуг) мали нагоду дізнатися учасники семінару «Енергосервіс у бюджетній сфері України: успіхи 2016-2017, перспективи 2018. Потенціал залучення ЕСКО для підвищення енергоефективності вищих навчальних закладів», як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університеті відбувся семінар МОН і Держенергоефективності щодо підвищення енергоефективності вишів 16 лютого 2018

Знайомство з фундатором нового художнього мислення мистецтва XX століття

3 липня 2018 року виповнюється 135 років від дня народження Франца Ка́фки (1883-1924) – видатного австрійського письменника, лауреата премії ім. Т. Фонтане, одного з фундаторів модерністської прози. Світове визнання йому принесли романи «Процес», «Замок», «Америка». У своїх творах Кафка показав духовний досвід, що відкрився людству в історичних ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з фундатором нового художнього мислення мистецтва XX століття 03 липня 2018