Н У Х Т

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

08 жовтня 2020

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 жовтня відбувся гостьовий лекторій для студентів-першокурсників у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» від стейкхолдера, начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової.

«Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Колектив випускової кафедри неймовірно вдячний керівництву підприємства, а також відповідальній від кафедри, доцентці Олені Шидловській за організацію виробничої практики студентів 4 курсу у цей непростий для вітчизняного готельного господарства час і протиепідемічні заходи у зв’язку з пандемією.

Наші старшокурсники змогли дізнатися про високий рівень обслуговування, професіоналізм й індивідуальний підхід до кожного гостя для максимального комфорту у службах одного з кращих 4-зіркових готелів, а першокурсники під час лекторію – все про філософію гостинності.

Фахівець підтримувала активну комунікацію з аудиторією, розпочавши з опитування, як здобувачі обрали спеціальність, і поділилася своєю особистою історією успіху у професії.

Слухачі лекторію ніби побували у службах готельного підприємства – зустрічали гостя і розміщували у номери різних категорій, від бізнес до Президентського люкса, організовували room-service і харчування у закладах ресторанного господарства при готелі, бізнес-заходи у конференц-залах, кава-брейки і бенкети-фуршети.

Викладачів кафедри готельно-ресторанної справи не може не засмучувати, що у зв’язку з карантинними обмеженнями участь у заході змогла взяти обмежена кількість здобувачів, адже після такого лекторію розумієш цінність гостинності, з’являється мотивація і впевненість в успішній професійній реалізації в індустрії.

Спікер наголосила, що від здобувачів, як майбутніх фахівців з гостинності, буде залежати формування туристичного бренду нашої країни.

Лекторій від стейкхолдера був надихаючим і зарядженим любов’ю до професії.

Після бурхливих овацій першокурсників, лекторка навчальної дисципліни «Основи гостинності», доцентка Віта Цирульнікова оголосила подяку в.о. ректора НУХТ Тамарі Коростильовій і директору ТОВ «БК Квадр» готель «Президент» Оксані Доліненко за плідну співпрацю, високий професіоналізм і вагомий внесок у підготовку фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи і студенти з нетерпінням чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 08-10-2020
Читайте також:
Профорієнтація від студентів

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри іноземних мов професійного спрямування на період дистанційного навчання відбулися зустрічі студентів НУХТ із майбутніми вступниками. Доцент кафедри Галина Лук’янець спонукала своїх студентів до зустрічі з учнями Опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів 30 січня 2018

Маркетологи підвищують компетентності з академічної доброчесності

Викладачі кафедри маркетингу Лариса Капінус і Світлана Розумей взяли участь у вебінарі «Політика університетів із запобігання студентському плагіату», який відбувся в рамках реалізації проєкту сприяння академічній доброчесності в Україні. Про механізми протидії плагіату студентів розповідав консультант проєкту SAIUP (Strengthening Academic Integrit...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи підвищують компетентності з академічної доброчесності 23 квітня 2020

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі відбулася гостьова лекція «Effect of extract from chokeberry on the properties of stored potato starch gels» доцентки Жешувського університету (Польща) Грети Адамчик  для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх  програм «Технології хліба, кондитерських, макарон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 жовтня 2021

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13-14 вересня відбулося святкування з нагоди відзначення 603-ї річниці міста Чуднів (Житомирська обл.). В урочистих заходах та концертній програмі взяв участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету Юрій Булій. Наш викладач звернувся з промовою до організаторів свята, жителів міста та його гостей, привітав із дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 19 вересня 2019