Н У Х Т

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

08 березня 2023

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

3 березня в рамках програми ЕРАЗМУС+ К107 (кредитна академічна мобільність) відбулася зустріч із представниками Університету Хохшуле Гайзенхайм, з яким наш університет тісно співпрацює з 2018 року.

До онлайн-сесії долучилися як нинішні учасники програми, так і майбутні, а також координаторка програми від Навчально-наукового інституту харчових технологій, професорка Марина Білько, помічниця ректора з міжнародних питань Любов Фарина, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Співробітниці міжнародного офісу Університету Гайзенхайм Соня Тілеман і Рита Брощек проінформували щодо організаційних моментів – отримання візи, дозволу на проживання, поїздки до Гайзенхайму, проживання, медичного страхування, вартості перебування. Зокрема для отримання візи, яка видається на 2 роки здобувачі подають пакет документів після приїзду до Гайзенхаму. Зарахування на навчання здійснюється після отримання форми на зарахування, тому фахівчині рекомендували якомога швидше подавати документи. Медичне страхування оформлюється на термін мобільності, коли номінант приїжджає до Німеччини. Вартість навчання покривається коштами програми ЄС.

Учасники зустрічі також мали можливість задати всі питання, які у них виникли.

Отже, співпраця триває. Очікуємо нових місць для мобільності. Слідкуйте за оголошеннями відділу міжнародних зв’язків.

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до скл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг 11 січня 2024

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

Один із найбільших видавців наукової літератури у світі компанія «Elsevier» продовжує надавати підтримку українській науковій спільноті. Для ефективної підтримки наукової діяльності вчених в умовах війни її фахівці створили електронний ресурсний центр, за допомогою якого українські дослідники мають змогу зареєструватися та отримати доступ до важлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту 15 серпня 2022

Святковий захід Christmas на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Відбувся святковий захід Christmas, який організувала та провела старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок зі студентами 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, спеціальності «Міжнародна економіка». За гарною традицією на святі був присутній американський гість і давній партнер к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий захід Christmas на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 23 грудня 2019

Наша випускниця-хімтехнолог представляла Україну на професійній виставці у Туреччині

13-15 жовтня у Туреччині відбулася виставка Beautylstanbul-2022. Цього року у ній взяли участь 650 експонентів зі 160 країн світу, у тому числі й Україна. Попри вороже вторгнення й воєнні дії у нашій країні, ми не здаємося й продовжуємо представляти українську продукцію світові. Організатором національного стенду виступила асоціація «Парфумерія та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша випускниця-хімтехнолог представляла Україну на професійній виставці у Туреччині 20 жовтня 2022