Н У Х Т

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

08 березня 2023

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

3 березня в рамках програми ЕРАЗМУС+ К107 (кредитна академічна мобільність) відбулася зустріч із представниками Університету Хохшуле Гайзенхайм, з яким наш університет тісно співпрацює з 2018 року.

До онлайн-сесії долучилися як нинішні учасники програми, так і майбутні, а також координаторка програми від Навчально-наукового інституту харчових технологій, професорка Марина Білько, помічниця ректора з міжнародних питань Любов Фарина, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Співробітниці міжнародного офісу Університету Гайзенхайм Соня Тілеман і Рита Брощек проінформували щодо організаційних моментів – отримання візи, дозволу на проживання, поїздки до Гайзенхайму, проживання, медичного страхування, вартості перебування. Зокрема для отримання візи, яка видається на 2 роки здобувачі подають пакет документів після приїзду до Гайзенхаму. Зарахування на навчання здійснюється після отримання форми на зарахування, тому фахівчині рекомендували якомога швидше подавати документи. Медичне страхування оформлюється на термін мобільності, коли номінант приїжджає до Німеччини. Вартість навчання покривається коштами програми ЄС.

Учасники зустрічі також мали можливість задати всі питання, які у них виникли.

Отже, співпраця триває. Очікуємо нових місць для мобільності. Слідкуйте за оголошеннями відділу міжнародних зв’язків.

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. В умовах карантину процедура захисту відбувалася у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, очолила комісію завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування 10 червня 2020

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

Здобувачки групи ЕКА-1-3М Анастасія Кравчик і Наталія Тимощук проходили науково-дослідницьку практику у ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України». У цьому науково-дослідному інституті вирішуються актуальні завдання в галузі медичної екології, токсикології, проблем захисту населення від шкідливих антропогенних чинників довк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт 22 липня 2024

Перспективи розвитку фармринку в Україні: ефективна співпраця бізнесу та освіти

Викладачі та здобувачі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяли участь у тристоронній конференції «Бізнес і освіта у фармацевтичній галузі. Рецепт ефективної співпраці», організованій Корпорацією «Артеріум». До заходу долучилися близько 100 учасників – представників закладів вищої освіти та фармбізнесу. У виступах і панельних дискус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку фармринку в Україні: ефективна співпраця бізнесу та освіти 24 травня 2024

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри

Відбулося засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Під час засідання було розглянуте питання щодо результатів захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу та підготовку до виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт. Також значну увагу при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри 06 травня 2020