Н У Х Т

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

08 березня 2023

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

3 березня в рамках програми ЕРАЗМУС+ К107 (кредитна академічна мобільність) відбулася зустріч із представниками Університету Хохшуле Гайзенхайм, з яким наш університет тісно співпрацює з 2018 року.

До онлайн-сесії долучилися як нинішні учасники програми, так і майбутні, а також координаторка програми від Навчально-наукового інституту харчових технологій, професорка Марина Білько, помічниця ректора з міжнародних питань Любов Фарина, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Співробітниці міжнародного офісу Університету Гайзенхайм Соня Тілеман і Рита Брощек проінформували щодо організаційних моментів – отримання візи, дозволу на проживання, поїздки до Гайзенхайму, проживання, медичного страхування, вартості перебування. Зокрема для отримання візи, яка видається на 2 роки здобувачі подають пакет документів після приїзду до Гайзенхаму. Зарахування на навчання здійснюється після отримання форми на зарахування, тому фахівчині рекомендували якомога швидше подавати документи. Медичне страхування оформлюється на термін мобільності, коли номінант приїжджає до Німеччини. Вартість навчання покривається коштами програми ЄС.

Учасники зустрічі також мали можливість задати всі питання, які у них виникли.

Отже, співпраця триває. Очікуємо нових місць для мобільності. Слідкуйте за оголошеннями відділу міжнародних зв’язків.

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp». Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills 25 липня 2022

Біотехнологічні студії НУХТ: від мікробіології до агробіотехнологій

Осінь – найкращий час навчатися, особливо чомусь радикально новому. Саме так і чинять учасники Біотехнологічних студій НУХТ, які вже не перший рік реалізуються за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Цього разу завзяті школярі з головою поринули у захоплюючий вир агробіотехнології. Спочатку старша викладачка кафедри біотехнології і мікроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: від мікробіології до агробіотехнологій 04 листопада 2024

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ

В українській світлиці Вінницького коледжу нашого університету відбулося свято з нагоди Міжнародного дня рідної мови «Кращої, ніж рідна, мови не буває…». Червоною ниткою дійства проходила думка про неоціненний Божий дар українському народові – рідну мову, названу Берегинею і Богородицею, найбільшим духовним скарбом і національною гордістю. Доскона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ 28 лютого 2017

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023