Н У Х Т

Акцент на творчість і критичне мислення у бакалаврських роботах освітньої програми «Менеджмент персоналу»

20 червня 2025

Акцент на творчість і критичне мислення у бакалаврських роботах освітньої програми «Менеджмент персоналу»

З 11 по 20 червня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися засідання екзаменаційної комісії щодо захисту кваліфікаційних робіт 23 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» спеціальності 073 «Менеджмент».

Екзаменаційна комісія працювала у складі завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, д. е. н., професорки Тамари Березянко (голова ЕК), гарантки освітньої програми, д. е. н., професорки кафедри Олени Драган, к. е. н., доцентки кафедри Олени Безпалько та старшої викладачки кафедри Олени Баталової (секретарка ЕК).

Захист кваліфікаційних робіт відбувався у професійній і доброзичливій атмосфері, що є свідченням якісної підготовки здобувачів і їхньої щирої зацікавленості у розвитку HR-сфери.

Тематика робіт охоплювала актуальні напрями менеджменту персоналу, зокрема використання діджитал-технологій у менеджменті персоналу підприємства; запровадження технологій HR-профайлінгу в діяльність управління персоналом компанії; покращення лідерських якостей топ-менеджменту підприємства; організацію робочих місць згідно з вимогами міжнародних стандартів на підприємстві; упровадження технологій коучингу працівників; посилення надійності і лояльності працівників підприємства в умовах кризи; формування професійних компетенцій працівників підприємства; удосконалення корпоративної соціальної відповідальності компанії в умовах нестабільності.

Ці теми яскраво демонструють творчий підхід, розвиток критичного мислення та прагнення здобувачів упроваджувати сучасні HR-підходи у реальні бізнес-процеси підприємств.

Вітаємо випускників і бажаємо, щоб їх знання та професійні навички відкривали нові можливості у сфері HR-менеджменту! Нехай вас супроводжують натхнення, кар'єрне зростання та нові академічні досягнення! Чекаємо на вас у магістратурі-2025!

Опублікований: 20-06-2025
Читайте також:
Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене. Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах 23 січня 2017

Мистецтво формування смаку та букету вина: всі нюанси на гостьовій лекції

У межах вивчення дисципліни «Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції» кафедра туристичного та готельного бізнесу виступила організатором гостьової онлайн-лекції «Від винограднику до келиха: мистецтво формування смаку та букету вина» фахівчині з енології, кандидатки технічних наук, доцентки кафедри ресторанних і крафтових технологій Дер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво формування смаку та букету вина: всі нюанси на гостьовій лекції 16 жовтня 2024

Інновації у харчових технологіях: підсумки секції «Технологія ресторанної продукції»

У межах 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції працювала секція «Технологія ресторанної продукції». Її роботу очолила завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, а фу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у харчових технологіях: підсумки секції «Технологія ресторанної продукції» 14 квітня 2025

Захоплююча лекція професора Університету Дюка

За підтримки Української ради із зеленого будівництва і кафедри теплоенергетики та холодильної техніки професор Адріан Бежан прочитав онлайн-лекцію «Свобода, різноманіття та еволюція в природі» для викладачів і студентів нашого університету. До лекції також долучились Університет Короля Данила та Одеський національний технологічний університет. Ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча лекція професора Університету Дюка 16 травня 2025