Н У Х Т

Розширення партнерства з професійними асоціаціями

14 квітня 2023

Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies).

У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються під патронатом Асоціації. З 2022 року викладачі кафедри беруть участь у засіданнях Клубу рестораторів «Ресторанне Рагу»; у лютому 2023 року професори Олександра Нєміріч, Наталія Фролова, Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Наталія Ющенко, Людмила Дейниченко та старший викладач Володимир Польовик взяли участь у роботі вебінару «Актуальні формати закладів і напрямки кухонь для України».

Співробітництво у рамках Асоціації передбачає розширення географії баз практик для здобувачів освіти, у тому числі за кордоном; залучення фахівців-практиків до участі у роботі круглих столів, семінарів, наукових конференцій на базі нашого університету, а також до проведення навчальних занять, читання гостьових лекцій, участі у роботі екзаменаційних комісій тощо.

Так, уже другий рік поспіль екзаменаційну комісію із захисту кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» очолює членкиня Асоціації, керівниця Навчального центру Рейкарц Хотел Груп, кандидатка технічних наук Ірина Магалецька.

Крім того, викладачі кафедри та університету мають змогу підвищити свій професійний рівень на базі провідних закладів готельно-ресторанного бізнесу. Зокрема, у жовтні 2021 року викладачі кафедри пройшли стажування «LEVELUP разом із REIRARTZ» від Рейкарц Хотел Груп. Нині триває стажування доценток кафедри Ірини Силки, Наталії Стукальської та Людмили Мамченко у ресторані «Бруклін» (готель Раціотель Ямська ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», м. Київ) за темою «Сучасні та новітні технології продукції ресторанного господарства».

Варто згадати про ще один надважливий напрямок діяльності Асоціації кулінарів України – допомога українцям з перших днів війни й донині організацією безкоштовного харчування для наших захисників і цивільних осіб, які вимушено покинули свої оселі, а також участю у благодійних заходах по всьому світу, на яких відвідувачі знайомляться з українською кулінарією та дізнаються про самобутню українську культуру.

Опублікований: 14-04-2023
Читайте також:
У центрі уваги – органічна харчова промисловість

15 жовтня 2024 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція у сфері органічних харчових технологій «Органічна харчова промисловість: технології та маркетинг», організована Федерацією органічного руху України спільно з нашим університетом за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – органічна харчова промисловість 18 жовтня 2024

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ»

20-23 березня 2018 р. на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», участь у якому взяла і команда студентів нашого університету. Честь НУХТ захищали студенти магістратури зі спеціалізації «Якість, станда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» 27 березня 2018

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

Здобувачі групи ТІ-2-8 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Наталією Поповою відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Компанія «Carlsberg Ukraine» – лідер ринку пива в країні, приклад найуспішнішого підприємства, один із найкращих роботодавців. Київський пив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 13 листопада 2019

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за скороченою програмою. Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до нього мали змогу приєдналися тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020