Н У Х Т

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

17 травня 2018

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15-17 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Вдруге університет мав честь приймати гостей з усіх куточків України.  Цього разу заявки на участь подали 89 бакалаврів і 16 магістрів із 47 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери.

До складу журі олімпіади увійшли 25 осіб, серед яких були кандидати наук, професори і декани факультетів, керівники  туристичних підприємств.

Протягом першого конкурсного дня учасники олімпіади виконували два типи  конкурсних завдань: тести, які містили 50 питань на туристичну, географічну та економічну тематику, що  спирались на програми базових дисциплін. У другому турі учасникам потрібно було запропонувати туристичний продукт для міжнародних туристів:сформувати маршрут і програму туру, забронювати раунд-тріп авіапереліт і проживання у готелі за допомогою сервісів Google та спеціальних програмних продуктів, розрахувати економічну ефективність запропонованого туру.

У вільний час у супроводі студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу учасники олімпіади мали змогу познайомитися з визначними місцями столиці, побачити старовинні пам’ятки архітектури та  відчути неповторну атмосферу травневого Києва.

На другий день студенти відвідали цікавий та захоплюючий майстер-клас, який підготувала команда готелю «Hilton Kyiv» на чолі з Анною Мєдвєдєвою. А члени журі познайомились із оригінальними аюрведичними стравами, які презентували на майстер-класі викладачі і студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції НУХТ.

Чудовим продовженням програми стала екскурсія по Андріївському узвозу від доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Сокол.

Але всі, звісно, з нетерпінням очікували на оголошення результатів. І ось момент істини настав. За результатами двох турів переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» у 2018 році  стали 

Студенти  освітнього ступеню «бакалавр»:
І місце – Анна Арутюнян (Національний університет харчових технологій);
ІІ місце – Надія Проскурова (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича); Христина Шкафаровська (Тернопільський національний економічний університет);
ІІІ місце – Зоряна Заяць (Національний університет водного господарства та природокористування); Олександра Малачли (Одеський національний економічний університет); Сергій Петренко (Черкаський державний технологічний університет);

Студенти  освітнього ступеню «магістр»:
І місце – Євген Полозенко (Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ);
ІІ місце – Галина Петько (Національний університет «Львівська політехніка»); Ганна Колісниченко (Національний університет харчових технологій»);
ІІІ місце – Аліна Насідка (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького);  Ярослава Провотар (Київський національний торговельно-економічний університет).

Головним призом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Туризм» став сертифікат на подорож до Туреччини, яку переможцю подарував президент туристичної компанії «Calipso tour UA», пан Еркан Чавуш.

В якості призу за ІІ місце став сертифікат на оздоровчі процедури у СПА-центрі готелю «Hilton Kyiv». Круїзна компанія «INFLOT» надала фірмові рюкзаки для зручних подорожей, а компанія «Країна Юа» - подарункові сертифікати на подорож до мальовничих куточків України. Від Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України переможцям подарували скретч-карти світу, а також дизайнерські туристичні календарі.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успішних сходинок у професійній кар’єрі!  

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 квітня 2020

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

Спеціалісти по роботі із персоналом та з питань працевлаштування управляють не лише командами. Серед їх професійних завдань – консультування і допомога в організації власної справи та інших гнучких форматів самозайнятості (фріланс, блогерство тощо). Тож студенти спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» активно вивчають основи підпри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу 26 грудня 2017

Конкурентоспроможність бізнесу: стратегічні аспекти від аспірантів кафедри маркетингу

Як маркетингова стратегія допомагає вивести бізнес на новий рівень? Які дослідження передують ідентифікації стратегічних альтернатив, і як конкурентний статус фірми впливає на вибір стратегії? Лідерство у витратах чи диференціація? Масовий маркетинг чи концентрація? Оборона чи наступ? Такі важливі питання обговорили здобувачі та викладачі кафедри м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурентоспроможність бізнесу: стратегічні аспекти від аспірантів кафедри маркетингу 13 травня 2024

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за зв’язки з профільними коледжами та технікумами, доцент Оксана Шульга відвідала Київський коледж туризму та готельного господарства з метою ознайомлення випускників коледжу зі спеціальностями «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства 09 грудня 2019