Н У Х Т

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

17 травня 2018

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15-17 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Вдруге університет мав честь приймати гостей з усіх куточків України.  Цього разу заявки на участь подали 89 бакалаврів і 16 магістрів із 47 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери.

До складу журі олімпіади увійшли 25 осіб, серед яких були кандидати наук, професори і декани факультетів, керівники  туристичних підприємств.

Протягом першого конкурсного дня учасники олімпіади виконували два типи  конкурсних завдань: тести, які містили 50 питань на туристичну, географічну та економічну тематику, що  спирались на програми базових дисциплін. У другому турі учасникам потрібно було запропонувати туристичний продукт для міжнародних туристів:сформувати маршрут і програму туру, забронювати раунд-тріп авіапереліт і проживання у готелі за допомогою сервісів Google та спеціальних програмних продуктів, розрахувати економічну ефективність запропонованого туру.

У вільний час у супроводі студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу учасники олімпіади мали змогу познайомитися з визначними місцями столиці, побачити старовинні пам’ятки архітектури та  відчути неповторну атмосферу травневого Києва.

На другий день студенти відвідали цікавий та захоплюючий майстер-клас, який підготувала команда готелю «Hilton Kyiv» на чолі з Анною Мєдвєдєвою. А члени журі познайомились із оригінальними аюрведичними стравами, які презентували на майстер-класі викладачі і студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції НУХТ.

Чудовим продовженням програми стала екскурсія по Андріївському узвозу від доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Сокол.

Але всі, звісно, з нетерпінням очікували на оголошення результатів. І ось момент істини настав. За результатами двох турів переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» у 2018 році  стали 

Студенти  освітнього ступеню «бакалавр»:
І місце – Анна Арутюнян (Національний університет харчових технологій);
ІІ місце – Надія Проскурова (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича); Христина Шкафаровська (Тернопільський національний економічний університет);
ІІІ місце – Зоряна Заяць (Національний університет водного господарства та природокористування); Олександра Малачли (Одеський національний економічний університет); Сергій Петренко (Черкаський державний технологічний університет);

Студенти  освітнього ступеню «магістр»:
І місце – Євген Полозенко (Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ);
ІІ місце – Галина Петько (Національний університет «Львівська політехніка»); Ганна Колісниченко (Національний університет харчових технологій»);
ІІІ місце – Аліна Насідка (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького);  Ярослава Провотар (Київський національний торговельно-економічний університет).

Головним призом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Туризм» став сертифікат на подорож до Туреччини, яку переможцю подарував президент туристичної компанії «Calipso tour UA», пан Еркан Чавуш.

В якості призу за ІІ місце став сертифікат на оздоровчі процедури у СПА-центрі готелю «Hilton Kyiv». Круїзна компанія «INFLOT» надала фірмові рюкзаки для зручних подорожей, а компанія «Країна Юа» - подарункові сертифікати на подорож до мальовничих куточків України. Від Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України переможцям подарували скретч-карти світу, а також дизайнерські туристичні календарі.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успішних сходинок у професійній кар’єрі!  

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії

На другий тиждень навчання біотехнологи 4 курсу повернулися до роботи в мікробіологічній лабораторії, де після затяжного періоду дистанційного навчання, змогли знову поринути у світ мікробіології. На занятті з дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» вони згадали загальні правила поводження в лабораторії, приготу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії 20 вересня 2022

День вишиванки у НУХТ

17 травня 2018 р. українці всього світу відзначають Всесвітній день вишиванки. Цього року свято проходить під гаслом «Дізнайся, звідки твоя». Задля популяризації етнічної культури та інформування студентської молоді кафедра гуманітарних дисциплін Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого протягом цього тижня проводит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки у НУХТ 17 травня 2018

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 відбувся захист дисертаційної роботи «Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним. Науковий консультант – професор,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 квітня 2021

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове!

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася зустріч магістрантів І курсу з гаранткою освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професоркою Галиною Сімахіною. Кафедра вперше реалізовуватиме освітньо-професійну програму для такої нестандартної групи – всі здобувачі мають різну базову підг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове! 21 вересня 2023