Н У Х Т

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

17 травня 2018

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15-17 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Вдруге університет мав честь приймати гостей з усіх куточків України.  Цього разу заявки на участь подали 89 бакалаврів і 16 магістрів із 47 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери.

До складу журі олімпіади увійшли 25 осіб, серед яких були кандидати наук, професори і декани факультетів, керівники  туристичних підприємств.

Протягом першого конкурсного дня учасники олімпіади виконували два типи  конкурсних завдань: тести, які містили 50 питань на туристичну, географічну та економічну тематику, що  спирались на програми базових дисциплін. У другому турі учасникам потрібно було запропонувати туристичний продукт для міжнародних туристів:сформувати маршрут і програму туру, забронювати раунд-тріп авіапереліт і проживання у готелі за допомогою сервісів Google та спеціальних програмних продуктів, розрахувати економічну ефективність запропонованого туру.

У вільний час у супроводі студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу учасники олімпіади мали змогу познайомитися з визначними місцями столиці, побачити старовинні пам’ятки архітектури та  відчути неповторну атмосферу травневого Києва.

На другий день студенти відвідали цікавий та захоплюючий майстер-клас, який підготувала команда готелю «Hilton Kyiv» на чолі з Анною Мєдвєдєвою. А члени журі познайомились із оригінальними аюрведичними стравами, які презентували на майстер-класі викладачі і студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції НУХТ.

Чудовим продовженням програми стала екскурсія по Андріївському узвозу від доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Сокол.

Але всі, звісно, з нетерпінням очікували на оголошення результатів. І ось момент істини настав. За результатами двох турів переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» у 2018 році  стали 

Студенти  освітнього ступеню «бакалавр»:
І місце – Анна Арутюнян (Національний університет харчових технологій);
ІІ місце – Надія Проскурова (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича); Христина Шкафаровська (Тернопільський національний економічний університет);
ІІІ місце – Зоряна Заяць (Національний університет водного господарства та природокористування); Олександра Малачли (Одеський національний економічний університет); Сергій Петренко (Черкаський державний технологічний університет);

Студенти  освітнього ступеню «магістр»:
І місце – Євген Полозенко (Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ);
ІІ місце – Галина Петько (Національний університет «Львівська політехніка»); Ганна Колісниченко (Національний університет харчових технологій»);
ІІІ місце – Аліна Насідка (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького);  Ярослава Провотар (Київський національний торговельно-економічний університет).

Головним призом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Туризм» став сертифікат на подорож до Туреччини, яку переможцю подарував президент туристичної компанії «Calipso tour UA», пан Еркан Чавуш.

В якості призу за ІІ місце став сертифікат на оздоровчі процедури у СПА-центрі готелю «Hilton Kyiv». Круїзна компанія «INFLOT» надала фірмові рюкзаки для зручних подорожей, а компанія «Країна Юа» - подарункові сертифікати на подорож до мальовничих куточків України. Від Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України переможцям подарували скретч-карти світу, а також дизайнерські туристичні календарі.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успішних сходинок у професійній кар’єрі!  

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ

21 березня 2019 р. відбулася робоча зустріч професора кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталія Прибильського з працівниками Державного дослідного підприємства Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступником директора Григорієм Мисаном, заступником директора з виробництва та якості продукції Вікторією Ушаковою, началь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ 21 березня 2019

НУХТ – у Пирятині

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, професор Валентин Олішевський, доцент Євген Бабко та відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Дмитро Люлька продовжили профорієнтаційний марафон університету, ініційований п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у Пирятині 01 травня 2024

#Farmak_Lab-2024: розроблення вітчизняних оригінальних лікарських засобів – актуальна тема фармгалузі

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології Богдана Короленко, Антон Полунін, Марія Проценко та бакалаври 4-го курсу Олександра Пархомова, Олександра Савчук, Катерина Овчаренко, Руслана Москаленко разом із наставницею, доценткою кафедри Інною Лич були запрошені до участі у освітньому проєкті Farmak_Lab_2024. «Фармак» – лідер із виробництва л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

#Farmak_Lab-2024: розроблення вітчизняних оригінальних лікарських засобів – актуальна тема фармгалузі 30 жовтня 2024

З Днем винахідника і раціоналізатора!

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 25-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем винахідника і раціоналізатора! 19 вересня 2019