Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

29 червня 2021

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжного руху.

Надзвичайно приємно, що лауреатами премії Київського міського голови в номінації «Наукові досягнення» стали одразу два молодих науковця НУХТ – аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко і кандидат технічних наук, старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко.

Зазначимо, що вони витримали жорстку конкуренцію, оскільки до Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) були подані 168 клопотань, із яких за наукові досягнення – 104.

25 червня, напередодні Дня молоді, мер Києва Віталій Кличко разом із заступницею голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Оленою Говоровою привітав талановиту молодь міста зі святом і вручив премії та подяки.

Вручаючи відзнаки, мер наголосив, що молодь має великий потенціал та енергію, вона – майбутнє нашого міста і нашої держави.

Вітаємо Кіру Овсієнко та Ігоря Устименка! Бажаємо наполегливості у подальшій науковій роботі, вагомих результатів і не зупинятися на досягнутому! 

Опублікований: 29-06-2021
Читайте також:
Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Василь Федикович здивував суддів чесько-словацького телевізійного вокального шоу «Superstar 2020». Проект стартував 16 лютого 2020 року на території Словаччини та Чехії. Він транслюється на двох каналах «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу 16 квітня 2020

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Із метою підвищення рівня професійної кваліфікації та використання в навчальних дисциплінах практичних аспектів аудиту викладачі кафедри експертизи харчових продуктів на науковий семінар кафедри запросили заступницю начальника відділу внутрішнього аудиту Держпродспоживслужби Анну Христенко. Крім професорсько-викладацького складу до семінару долучил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти аудиту та харчової безпеки на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 22 лютого 2022

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена

З 20 по 22 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики здобувачами освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» 3 курсу денної та 1 курсу денної скороченої форм навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». Виробнича практика тривала з 3...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена 23 червня 2022