Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

29 june 2021

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжного руху.

Надзвичайно приємно, що лауреатами премії Київського міського голови в номінації «Наукові досягнення» стали одразу два молодих науковця НУХТ – аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко і кандидат технічних наук, старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко.

Зазначимо, що вони витримали жорстку конкуренцію, оскільки до Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) були подані 168 клопотань, із яких за наукові досягнення – 104.

25 червня, напередодні Дня молоді, мер Києва Віталій Кличко разом із заступницею голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Оленою Говоровою привітав талановиту молодь міста зі святом і вручив премії та подяки.

Вручаючи відзнаки, мер наголосив, що молодь має великий потенціал та енергію, вона – майбутнє нашого міста і нашої держави.

Вітаємо Кіру Овсієнко та Ігоря Устименка! Бажаємо наполегливості у подальшій науковій роботі, вагомих результатів і не зупинятися на досягнутому!

Published on: 29-06-2021
Read also:
Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 april 2019

Наші здобувачі у Міністерстві фінансів України

Здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 квітня долучилися до онлайн-заходу «День відкритих дверей у Міністерстві фінансів України», під час якого ознайомилися з внутрішніми процесами та системою роботи Міністерства, актуальними вакансіями для стажування студентів тощо. Особливу зацікавленість демонстрували здобув...

READ YOURSELF

Наші здобувачі у Міністерстві фінансів України 09 may 2023

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

READ YOURSELF

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 march 2023