Н У Х Т

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

14 листопада 2024

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман.

Фахівчиня ділилася зі слухачами своїм досвідом і знаннями, розповідаючи про захопливий світ вин. Вона розкрила секрети виноробства, особливості дегустації вин і тонкощі різноманітних напоїв інших країн, охарактеризувала сучасну тенденцію популяризації безалкогольних вин і майбутні перспективи цього продукту. Особливу увагу спікерка приділила характеристикам локальних вин і впливу місцевого теруару на смакові характеристики вітчизняного вина.

Зустріч із професійним сомельє стала цінним доповненням до освітнього процесу, адже не тільки здобувачі, а й викладачі кафедри готельно-ресторанної справи мали змогу не лише ознайомитися з теоретичними аспектами винної культури, але й отримати науково-практичні поради щодо технологічних особливостей виготовлення локальних вин і роботи з напоєм у сфері гостинності.

Такі освітні івенти надають студентам можливість безпосередньо спілкуватися з провідними спеціалістами, які надихають своїм прикладом і відкривають нові горизонти професійного розвитку в індустрії готельно-ресторанного бізнесу.

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячна Ользі Гірман за лекторій-семінар!

Опублікований: 14-11-2024
Читайте також:
Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував наступний, чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2020». При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна» 07 липня 2020

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 травня 2022

Дуальна освіта – шлях до реалізації знань менеджерів

19 червня на запрошення компанії «ВАТ Україна» вмотивовані здобувачі освітньої програми «Менеджмент» у складі змішаної групи студентів відвідали підприємство, що розташоване у м. Прилуки Чернігівської області. «BAT Україна» є частиною Групи BAT (British American Tobacco), одного з найбільших виробників тютюнових виробів у світі. Програма відвідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта – шлях до реалізації знань менеджерів 20 червня 2025

В університеті лунали золоті хіти 60-70-х років

Незабутню подорож у часі здійснили завдяки фахівцям Студентського центру патріотичного виховання і культурного розвитку, нашим викладачам, співробітникам, випускникам і, звичайно, неймовірно талановитим здобувачам освіти глядачі концерту «Золоті хіти 60-70-х років», що відбувся 15 травня у актовій залі університету з нагоди Дня української вишиванк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті лунали золоті хіти 60-70-х років 16 травня 2024