Н У Х Т

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

31 may 2019

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії.

Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і якість життя населення в Україні: проблеми та шляхи вирішення».

До складу журі увійшли: в.о.зав.кафедрою економічної теорії Ольга Соломка, доцент Галина Кундєєва, старший викладач Тетяна Швед, завідувач лабораторії Альона Ферт.

Перше місце в запеклій боротьбі здобули команди «Економічний бум» (групи ФІ 1-12, БО 1-7) та «Молоді Кейнси» (групи МЕ 1-6, МН 1-4, МН 1-5), друге місце – у команди «Номінал» (групи МА 1-2, ТП 1-11), третє місце – «HR-и» (група УП 1-9).

Вітаємо команди з перемогою і бажаємо нових здобутків! 

Published on: 31-05-2019
Read also:
Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Аудиторні заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців, адже дозволяють поєднати теоретичні знання з реальними викликами та практиками сучасного виробництва. Так, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів за участі стейкхолдера – керівниці відділу маркування ТОВ «Сільпо-ФУД» А...

READ YOURSELF

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 october 2025

Вперше і перший

Уперше наш університет долучився до програми COIL (Collaborative Online International Learning,), яка адмініструється командою EducationUSA Ukraine, за підтримки посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. І перший проєкт був реалізований на кафедрі інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки. Спільне міжнародне онлайн-навчання...

READ YOURSELF

Вперше і перший 10 april 2024

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

READ YOURSELF

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 october 2019

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності». У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering...

READ YOURSELF

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 october 2020