Н У Х Т

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

08 серпня 2024

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

Здобувачі освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій у липні та серпні 2024 року представили свої здобутки на XII Міжнародній науково-практичній конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION», що відбулася 29-31 липня у Берліні (Німеччина) та XI Міжнародній науково-практичній конференції «INNOVATIVE DEVELOPMENT OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND EDUCATION», яка працювала 1-3 серпня у Ванкувері (Канада).

У секції «Технічні науки» конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION» здобувач кафедри технології консервування Олексій Клещук під керівництвом доцента Віталія Шутюка представив дослідження «Сучасні тренди використання природніх барвників у виробництві харчових продуктів», здобувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Микола Воронцов під керівництвом доцента Олега Галенка презентував доповідь «Перспективи використання рослинних клітковин у технології виробництва функціональних продуктів» і магістрант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Євген Годунко виступив із дослідженням на тему «Ізолят білка гороху та гідролізований колаген добавки для збагачення пшеничного хліба».

У Ванкувері магістрантка Анастасія Мороз, Олексій Клещук і Віталій Шутюк представили ґрунтовне дослідження щодо перспектив отримання природнього барвника з чорної шовковиці.

Наукові дослідження нашої молоді спрямовані на пошук і застосування нової, природньої сировини, розроблення нових та удосконалення існуючих технологій, зокрема функціональних харчових продуктів. Приємно, що молоді науковці апробують їх результати на міжнародному рівні.

Опублікований: 08-08-2024
Читайте також:
Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 березня 2024

Успішні захисти здобувачів ступеня PhD за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

5-6 березня продовжилося тріумфальне сходження до вершин наукового Олімпу здобувачів ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 5 березня дисертацію «Інформаційна технологія автоматизованого екологічного управління станом природно-техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти здобувачів ступеня PhD за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 08 березня 2024

Важливі поради майбутнім спеціалістам

20 жовтня 2021 року кафедрою економічної теорії була проведена онлайн-зустріч здобувачів різних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління з регіональним директором з продажу компанії «Vonage» (США) Павлом Салатюком (Німеччина). Під час спілкування спікер поділився власним досвідом і зазначив особливості роботи американськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі поради майбутнім спеціалістам 22 жовтня 2021

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що з усіх питань щодо вступу до університету проконсультуватися, а також отримати допомогу у створенні електронних кабінетів і поданні заяв на вступ можна у відбіркових комісіях навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету. Крім того, відбіркові комісії приймають заяви і документи у паперовій формі в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 19 липня 2021