Н У Х Т

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

08 серпня 2024

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

Здобувачі освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій у липні та серпні 2024 року представили свої здобутки на XII Міжнародній науково-практичній конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION», що відбулася 29-31 липня у Берліні (Німеччина) та XI Міжнародній науково-практичній конференції «INNOVATIVE DEVELOPMENT OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND EDUCATION», яка працювала 1-3 серпня у Ванкувері (Канада).

У секції «Технічні науки» конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION» здобувач кафедри технології консервування Олексій Клещук під керівництвом доцента Віталія Шутюка представив дослідження «Сучасні тренди використання природніх барвників у виробництві харчових продуктів», здобувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Микола Воронцов під керівництвом доцента Олега Галенка презентував доповідь «Перспективи використання рослинних клітковин у технології виробництва функціональних продуктів» і магістрант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Євген Годунко виступив із дослідженням на тему «Ізолят білка гороху та гідролізований колаген добавки для збагачення пшеничного хліба».

У Ванкувері магістрантка Анастасія Мороз, Олексій Клещук і Віталій Шутюк представили ґрунтовне дослідження щодо перспектив отримання природнього барвника з чорної шовковиці.

Наукові дослідження нашої молоді спрямовані на пошук і застосування нової, природньої сировини, розроблення нових та удосконалення існуючих технологій, зокрема функціональних харчових продуктів. Приємно, що молоді науковці апробують їх результати на міжнародному рівні.

Опублікований: 08-08-2024
Читайте також:
Природоохоронні біотехнології: практичні в умовах карантину

Не зважаючи на пандемію, здобувачі освіти четвертого курсу кафедри біотехнології і мікробіології продовжують вивчати природоохоронні біотехнології. Нещодавно на черговій практичній роботі ними були розглянуті методи знешкодження відходів у різних масштабах за допомогою споруд анаеробного біологічного очищення. За допомогою яскравих презентацій кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природоохоронні біотехнології: практичні в умовах карантину 03 грудня 2020

Челендж «Спортивний_БТЕК»

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробленню природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру. Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж «Спортивний_БТЕК» 23 листопада 2021

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення

Осінь – барвиста і чудова пора, якою потрібно насолоджуватись. Ось і студенти групи ХЧ-3-14ск разом зі своїм наставником, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганною Березовою відвідали Ботанічний сад імені О. Фоміна. Студенти пройшлись парковою зоною та у науковій зоні мали змогу побачити дивовижні рослини з тропічних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення 18 вересня 2019

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA

Однією з ключових цілей кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ є поєднання наукових досягнень із сучасною практикою ведення господарської діяльності у харчовій та аграрній сферах. Колектив кафедри плідно працює над виконанням держбюджетної науково-дослідної роботи «Удосконалення фінансового механізму системи АПК...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри фінансів – стипендіат програми Agri Food MBA 27 грудня 2017