Н У Х Т

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

08 серпня 2024

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

Здобувачі освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій у липні та серпні 2024 року представили свої здобутки на XII Міжнародній науково-практичній конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION», що відбулася 29-31 липня у Берліні (Німеччина) та XI Міжнародній науково-практичній конференції «INNOVATIVE DEVELOPMENT OF SCIENCE, TECHNOLOGY AND EDUCATION», яка працювала 1-3 серпня у Ванкувері (Канада).

У секції «Технічні науки» конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION» здобувач кафедри технології консервування Олексій Клещук під керівництвом доцента Віталія Шутюка представив дослідження «Сучасні тренди використання природніх барвників у виробництві харчових продуктів», здобувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Микола Воронцов під керівництвом доцента Олега Галенка презентував доповідь «Перспективи використання рослинних клітковин у технології виробництва функціональних продуктів» і магістрант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Євген Годунко виступив із дослідженням на тему «Ізолят білка гороху та гідролізований колаген добавки для збагачення пшеничного хліба».

У Ванкувері магістрантка Анастасія Мороз, Олексій Клещук і Віталій Шутюк представили ґрунтовне дослідження щодо перспектив отримання природнього барвника з чорної шовковиці.

Наукові дослідження нашої молоді спрямовані на пошук і застосування нової, природньої сировини, розроблення нових та удосконалення існуючих технологій, зокрема функціональних харчових продуктів. Приємно, що молоді науковці апробують їх результати на міжнародному рівні.

Опублікований: 08-08-2024
Читайте також:
Пакувальні машини та технології очима молоді

У рамках 88-ї Міжнародної наукової конференції «Наукові досягнення молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» молоді вчені, аспіранти і студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки працюють у секції «Харчові технології та інженерія», підсекції «Машини та технології пакування», присвяченій актуальним питанням в індустрії па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні машини та технології очима молоді 02 травня 2022

Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки

16 травня 2019 р. українці всього світу відзначали Всесвітній день вишиванки. Для популяризації етнічної культури та інформування студентської молоді кафедра гуманітарних дисциплін Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого протягом цього тижня проводить низку заходів. Комплекс заходів, присвячених Всесвітньому дню в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки 17 травня 2019

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Прийшла осінь, а разом із нею і новий навчальний семестр. Всі студенти знову ночами не сплять, запізнюються на пари та здають модулі… Всі, окрім магістрантів-біотехнологів ІІ року навчання, які 2 вересня пішли не до рідного університету, а на свою останню переддипломну практику. Студенти групи ФБ-2-2М Оксана Боднар, Анна Бондаренко та Ігор Ключка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів-біотехнологів-2019: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» 25 вересня 2019

Військово-спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України

З нагоди Дня Збройних Сил України в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося військово-спортивне свято «Нумо, хлопці!», у якому  взяли участь студенти перших курсів. Команди обрали своїх командирів і представили назви та гасла своїх команд. А далі команди змагалися у конкурсах: «Естафета», «Надягання протигазу на швидкіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Військово-спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України 10 грудня 2018