Н У Х Т

Готуємося до Дня вступника в НУХТ

19 вересня 2024

Готуємося до Дня вступника в НУХТ

У рамках підготовки до проведення першого у 2024-2025 навчальному році Дня вступника викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування активно залучилися до профорієнтаційної роботи університету.

Доцентка Ганна Бойко відвідала ліцей «Гелікон» № 245 Оболонського району м. Києва. Учні випускних класів дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, та соціально важливу роль фахівців з харчових технологій, у тому числі в умовах воєнного стану. Також викладачка докладно розповіла про переваги навчання на підготовчих курсах та запросила на День вступника.

А доцентка Світлана Мусійчук відвідала ліцей № 209 Дніпровського району м. Києва. На жаль, їй не вдалося поспілкуватись безпосередньо з ліцеїстами, але зустріч із заступницею директора з виховної роботи Лілією Маркуц виявилась дуже плідною. Окрім розміщення інформації про  День вступника НУХТ на інформаційній дошці ліцею, Лілія Володимирівна люб’язно пообіцяла донести цю інформацію до класних керівників двох випускних класів, щоб ті, в свою чергу, поговорили зі своїми учнями. Сподіваємось, що цьогорічні випускники зацікавляться наданою інформацією.   

Викладачі кафедри долучають до цієї роботи і студентів. Здобувачка групи КН-3-3 Софія Яненко відвідала гімназію №236 міста Києва, де сама і навчалася, та розмістила інформацію щодо проведення Дня вступника в НУХТ на інформаційному стенді закладу.

 

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Про бюджетний процес на місцевому рівні – докладно здобувачам-фінансистам від стейкхолдера

Здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» прослухали гостьову лекцію на тему «Бюджетний процес на місцевому рівні: особливості та проблеми в умовах воєнного стану», яку прочитала к.е.н., доцентка, начальниця фінансового відділу Озернянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, а так...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про бюджетний процес на місцевому рівні – докладно здобувачам-фінансистам від стейкхолдера 08 квітня 2025

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

14 квітня відбулося чергове засідання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, яке проходило на платформі Zoom. У порядку денному засідання були питання щодо стану наповнення навчальних курсів на платформі дистанційного навчання, у тому числі і силабусів дисциплін; про підсумки екзаменаційної сесії у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 квітня 2020

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ 18 лютого 2020

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ

Сьогодні, 19 квітня 2022 року, – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тестові (НМТ). Зазначимо, що зареєстровані для участі в ЗНО – потенційні учасники НМТ. Уся актуальна інформація систематизована в окремому розділі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, який містить: - головні дані про національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ 19 квітня 2022