Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», заочної форми навчання успішно пройшли державну атестацію. 12 магістрантів презентували Екзаменаційній комісії у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи, доцентів Тетяни Іщенко, Віти Цирульнікової і старшого викладача В’ячеслава Губені, дипломні магістерські проекти різних типів підприємств готельного господарства з інноваційними технологіями. Очолив роботу комісії завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва» Віталій Корзун, секретар – старший викладач кафедри Олександр Люлька.
Здобувачі вищої освіти ґрунтовно і творчо представляли свої дипломні проекти – бутік-готелю з інноваційною технологією управління персоналом, рекреаційного готелю зі впровадженням технології «PayTouch», готелю для сімейного відпочинку з організацією харчування для хворих на цукровий діабет, туристичного готелю з аквапарком, бутік-готелю з динамічною архітектурою, готелю з інноваційним підходом до вегетаріанського харчування, фешн-готелю з авторським коктейль-баром, готелю з екологічним транспортним забезпеченням тощо.
Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень науково-теоретичної і практичної підготовки випускників, актуальність тематик кваліфікаційних проектів, апробацію результатів досліджень на науково-практичних конференціях і публікації у наукових виданнях.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вітає дипломованих магістрів з готельно-ресторанної справи, бажає їм успішного працевлаштування і чекає на урочистій церемонії вручення дипломів випускникам факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 березня 2018 р. об 11:00 в актовій залі університету!