Н У Х Т

Успішна державна атестація студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

26 лютого 2018

Успішна державна атестація студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», заочної форми навчання успішно пройшли державну атестацію. 12 магістрантів презентували Екзаменаційній комісії у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи, доцентів Тетяни Іщенко, Віти Цирульнікової і старшого викладача В’ячеслава Губені, дипломні магістерські проекти різних типів підприємств готельного господарства з інноваційними технологіями. Очолив роботу комісії завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва» Віталій Корзун, секретар – старший викладач кафедри Олександр Люлька.

Здобувачі вищої освіти ґрунтовно і творчо представляли свої дипломні проекти – бутік-готелю з інноваційною технологією управління персоналом, рекреаційного готелю зі впровадженням технології «PayTouch», готелю для сімейного відпочинку з організацією харчування для хворих на цукровий діабет, туристичного готелю з аквапарком, бутік-готелю з динамічною архітектурою, готелю з інноваційним підходом до вегетаріанського харчування, фешн-готелю з авторським коктейль-баром, готелю з екологічним транспортним забезпеченням тощо.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень науково-теоретичної і практичної підготовки випускників, актуальність тематик кваліфікаційних проектів, апробацію результатів досліджень на науково-практичних конференціях і публікації у наукових виданнях.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вітає дипломованих магістрів з готельно-ресторанної справи, бажає їм успішного працевлаштування і чекає на урочистій церемонії вручення дипломів випускникам факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 березня 2018 р. об 11:00 в актовій залі університету!

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020

Вчена рада університету обговорила організацію роботи в режимі воєнного стану

24 лютого 2022 року відбулося засідання вченої ради університету. У зв’язку з оголошенням у країні воєнного стану, розгляд питань порядку денного поки що відклали. Натомість обговорили ситуацію в країні й організацію роботи нашого колективу в режимі воєнного стану. Ректор Олександр Шевченко закликав колектив НУХТ зберігати спокій, не панікувати, н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету обговорила організацію роботи в режимі воєнного стану 24 лютого 2022

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології підтримали колег із Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ

Нещодавно на базі Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка відбулося засідання вченої ради та громадське обговорення науково-дослідної роботи «Біологічно активні речовини мікробного синтезу в новітніх біотехнологіях і сучасному аграрному виробництві» (Р26). Науково-дослідна р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології підтримали колег із Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ 25 вересня 2018