Н У Х Т

Знайомство з флагманом вітчизняної фармацевтики

27 березня 2020

Знайомство з флагманом вітчизняної фармацевтики

Виховання і підготовка високоякісних інженерно-технічних фахівців – це надзвичайно складний і довготривалий процес, що вимагає постійного динамічного руху викладача і студентів молодших курсів. Це викликано, по-перше, потребою у підготовці фахівців широко планової підготовки, а по-друге зацікавити і урізноманітнити студентське життя молоді. І не останню роль тут грає наставництво – виховна і мотиваційна робота в позанавчальний час.

Напередодні запровадження в нашій країні карантину, другокурсники-біотехнологи за підтримки свого наставника Віктора Удимовича відвідали флагман вітчизняної фармацевтики – Фармацевтичну фірму «Дарниця». Спочатку фахівець фірми Марія Кайтан зробила цікавий і змістовний екскурс у минуле компанії, етапи розвитку та становлення, її сьогодення та плани на майбутнє, які сформували компанію, як лідера України. Всі підходи, ставлення, стандарти, що вибудували міцний фундамент і гордо несуть з собою далі: амбітність, піклування про людей, стійкість у складні періоди, далекоглядність.

Після знайомства та інструктажу з техніки безпеки та поводження на виробництві, попрямували до дільниці виробництва інфузійних розчинів, де безпосередньо виготовляється препарат «Тивомакс-Дарниця». Після переодягання у захисний комплект одягу, група відправилася до дільниці, де всім були надані зразки первинної упаковки для інфузійних розчинів на основі поліпропілену. Далі через оглядові вікна побачили процес нагріву, видування форми, охолодження та наповнення. А потім пішли на лінію контролю, куди передають флакони із розчином лікарського засобу після запаювання.

Після дільниці виготовлення інфузійних препаратів побували на дільниці виготовлення ін’єкційних препаратів. Студенти на власні очі побачили такі важливі етапи як виготовлення ін’єкційного розчину, його фільтрування, фасування та стерилізація. Найцікавіше було споглядати за злагодженою роботою персоналу та роботою обладнання, з яким вони були поки що знайомі лише зі сторінок підручників. А наостанок відвідали повністю автоматизований складський комплекс на 10 тисяч палетомісць.

Студенти-біотехнологи щиро вдячні керівництву Фармацевтичної фірми «Дарниця» за можливість відвідати виробництво та на мить стати поруч із фахівцями фармацевтичної справи, та асистенту кафедри біотехнології і мікробіології Віктору Удимовичу за наставництво та постійну підтримку у становленні їх, як фахівців своєї справи!

Опублікований: 27-03-2020
Читайте також:
10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

З 4 по 21 жовтня 2021 року в університеті працювали експертні групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації 10 освітніх програм підготовки за освітнім ступенем «Магістр». Експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою університету, із використанням технічних засобів відеозв’язку провели інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію! 22 грудня 2021

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак, Інна Вінніченко, Любов Івченко, Тетяна Мірзодаєва долучилися до вебінару «Креативний турагент», присвяченого технологіям створення сторіс, постів у соціальних мережах і лендінг-сторінок туристичних компаній. Надзвичайно насичений інтерактив знайомив зі секретами оформлення публіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі 13 грудня 2021

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills на курсі «Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування і підприємств харчової промисловості», що вела директор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості 21 грудня 2023

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020